Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-05-2023

Πήγασος Πολίχνης: Ανακοίνωσε την ανανέωση συμβολαίου του Θανάση Κεσεσίδη

Rate this item
(0 votes)
Το ΔΣ του Πηγάσου Πολίχνης με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Θανάση Κεσεσίδη για την νέα αγωνιστική σεζόν 2023-24.



Άλλος ένας σημαντικός παίκτης της ομάδας μας ανανέωσε και συνεχίζει μαζί μας. Ο Θανάσης Κεσεσίδης συνεχίζει για τρίτη σεζόν στον Πήγασο Πολίχνης.

Με τις κινήσεις αυτές, ο Πήγασος δείχνει τη διάθεσή του να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος του περσινού κορμού και να κινηθεί ουσιαστικά στη μεταγραφική περίοδο προκειμένου η ομάδα να είναι ανταγωνιστική.

Ο Θανάσης Κεσεσίδης: « Είμαι χαρούμενος που θα είμαι στον Πήγασο Πολίχνης την ερχόμενη χρονιά για να συνεχίσουμε την προσπάθεια σε μια πιο ανταγωνιστική Volley league με διαφορετικούς στόχους και περισσότερη δουλειά. Εύχομαι να έχουμε μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς και απρόοπτα».

 

Από το Γραφείο Τύπου του Πηγάσου Πολίχνης

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Πήγασος Πολίχνης Πήγασος Πολίχνης: Ανακοίνωσε την ανανέωση συμβολαίου του Θανάση Κεσεσίδη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject