Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
05-11-2013

Χάουαρντ Τζέι Πέτι: «Σκοπεύω να συνεχίσω...»

Rate this item
(0 votes)
O Aμερικανός ακραίος του Γ.Σ.Λαμία Χάουαρντ Τζέι Πέτι δήλωσε για την ανάδειξη του ως MVP της 4ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ:
Συγχαρητήρια, είσαι ο MVPτης 4ης αγωνιστικής…

«Είναι θαυμάσιο. Ειλικρινά αισθάνθηκα ότι τα πήγα καλά στην επίθεση και το μπλοκ, αλλά πρέπει να βελτιώσω αι άλλες πτυχές του παιχνιδιού μου. Είναι τιμή μου που λαμβάνω αυτό το βραβείο, μου δίνει την ώθηση να συνεχίσω να δουλεύω πιο σκληρά για να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Είναι η πρώτη φορά που βγαίνω MVP».

Είχες εξαιρετική απόδοση με 17 πόντους και 76,5 % στην επίθεση...

«Έπαιρνα πολύ καλές πάσες και αισθανόμουν τέλεια. Ήμουν σε θέση να στέλνω την μπάλα εκεί που ήθελα  και να παίρνω τους πόντους. Σκοπεύω να συνεχίσω να προσπαθώ για να προσφέρω στην ομάδα όσους περισσότερους πόντους μπορώ».

Η Λαμία πραγματοποιεί μια πολύ καλή αρχή. Έχει κερδίσει 3 αγώνες… 

«Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά στην προπόνηση κάτι που φαίνεται στους αγώνες μας. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την δουλειά παρά τους τραυματισμούς. Πιστεύω ότι όταν είμαστε όλοι υγιείς θα δείξουμε που μπορούμε να φτάσουμε».   

Είναι η πρώτη φορά που φεύγεις από την Αμερική. Πως είναι η ζωή στην Ελλάδα και ειδικά στην Λαμία;  

«Είναι καλά μέχρι στιγμής. Είναι καλό που έχουμε και άλλον Αμερικανό (Λαβάγια) στην ομάδα. Το γεγονός ότι είμαστε φίλοι κάνει τα πράγματα ακόμα καλύτερα και για τη διαμονή μας. Έχουμε καλά παιδιά στην ομάδα που με έκαναν να αισθάνομαι ευπρόσδεκτος».

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Γ.Σ.Λαμία Χάουαρντ Τζέι Πέτι: «Σκοπεύω να συνεχίσω...»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject