Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-12-2023

Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Α.Ο. Καλαμάτα 80 (7η αγωνιστική, 10/12, 19:00, Live Streaming ESAP T.V. You Tube)

Rate this item
(0 votes)
Από τα πιο αμφίρροπα ματς της αγωνιστικής θα γίνει στη Νέα Σμύρνη όπου ο Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων θα υποδεχτεί τον Α.Ο. Καλαμάτα 80. Θα είναι ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα της Volley League. (Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης, 7η αγωνιστική, 10/12, 19:00, Live Streaming ESAP T.V. You Tube, Διαιτητές: Κουτσούλας, Αβραμίδης)

 

Ο Μίλωνας έρχεται από τον αποκλεισμό στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς αλλά στο πρωτάθλημα έχει 3 νίκες σε 5 αγώνες έχοντας ανέβει στους 9 βαθμούς και στην 3η θέση της βαθμολογίας. Οι ιώσεις έχουν υποχωρήσει και η ομάδα προσπαθεί να βρει και πάλι το ρυθμό της.

 

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Τρέφουμε απόλυτο σεβασμό για την ομάδα της Καλαμάτας και έχουμε κάνει καλή προετοιμασία και ανάλυση. Είναι μία ομάδα που εάν της επιτρέψεις να έχει καλή υποδοχή δύσκολα μπορείς να την ελέγξεις. Έχουμε κάνει τον σχεδιασμό μας. Μετά το Λιγκ Καπ στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο πρωτάθλημα. Επιστρέφουμε στην κανονικότητα καθώς οι αθλητές που είχαν ίωση βρίσκονται στη φάση αποκατάστασης. Το θέλουμε αυτό το ματς. Με νίκη θα απομακρυνθούμε από την Καλαμάτα και θα εδραιωθούμε στην 3η θέση. Περιμένουμε δύσκολο αγώνα και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι για όλα τα εναλλακτικά σενάρια που πιθανόν να αντιμετωπίσουμε».

 

O A.O.Kαλαμάτα 80 έχει 5 βαθμούς σε 6 αγώνες και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας. Οπως απέδειξε και στο Ζηρίνειο με την Κηφισιά η ομάδα του Παναγιώτης Ντάκουρη είναι ικανή να κάνει τη ζημιά στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

 

Ο προπονητής του Α.Ο.Καλαμάτα 80 Παναγιώτης Ντάκουρης είπε: «Έχουμε αλλο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το 3ο κατα σειρα, απέναντι σε μια φιλοδοξη και δυνατή ομάδα όπως είναι ο Μίλωνας. Εμείς βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, εχουμε προετοιμαστει πολύ καλά για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και στόχος μας είναι να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο το παιχνίδι μας καθώς και να εκμεταλλευτουμε κάποιες αδυναμίες και σημάδια κόπωσης που ενδεχομένως να έχει ο αντίπαλος μας ,ύστερα από τους συνεχόμενους αγώνες που έχει δώσει».

 

Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τη Volley League.

 

Volley League - 7η αγωνιστική
Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023
Γυμναστήριο Μετς, 21.00 (PAO T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Πρέντζας, Βουδούρης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Τσίτσικας Ν., Γεωργοπούλου, Γραμματεία: Καλιγέρη.
Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023
Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 17.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Π. Κηφισιάς
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Ισκάς, Παρατηρητής: Θεμελής, Επόπτες: Σταυρίδου, Ψύχου, Γραμματεία: Παναγιωτίδου.
Γυμναστήριο «Κροίσος Πέρσης» Ν. Σμύρνη, 19.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Α.Ο. Καλαμάτα 80
Διαιτητές: Κουτσούλας, Αβραμίδης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Βαρατάσης, Κατσιάρας, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.
Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023
Γυμναστήριο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης», Πολίχνη 17.00 (ERT-3 ΗD): Πήγασος Πολίχνης - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Κουκουμάκας Π., Σταυρίδης, Γραμματεία: Χατζηγεωργίου.
Ρεπό ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Μίλων ΑΟΝΣ Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Α.Ο. Καλαμάτα 80 (7η αγωνιστική, 10/12, 19:00, Live Streaming ESAP T.V. You Tube)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject