Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
28-12-2013

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Νοβοσέλατς

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Το ΤΑΑ ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρβου πασαδόρου Ντούσκο Νοβοσέλατς που θα αντικαταστήσει τον Γιόρντι Γκενς

Το ΤΑΑ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία του με τον Σέρβο βολεϊμπολίστα Dusko Novoselac ο οποίος συμφώνησε και θα ενισχύσει την ομάδα μας μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Η διοίκηση καλωσορίζει τον Novoselac στην οικογένεια της ΑΕΚ και του εύχεται «καλή επιτυχία» στο νέο του ξεκίνημα. Ο Σέρβος πασαδόρος αναμένεται στην Ελλάδα την Τρίτη (31/12) για να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και να ξεκινήσει προετοιμασία ενόψει της έναρξης του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Volleyleague.

O Novoselac γεννήθηκε στις 30/1/1984 στην Sremska Mitovica της Σερβίας και έχει ύψος 1.97 μ. Αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου και είναι διεθνής με την ομάδα Νέων της Σερβίας. Είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμα του τη σεζόν 2012-13 από τον Ηρακλή. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1997 από τη Srem Simex Sr. Mitrovica. Το 2001 πήρε μεταγραφή για την Partizan όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2008. Τη σεζόν 2008-09 αγωνίστηκε στην Κύπρο με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας και τη σεζόν 2009-10 στην Τουρκία με τη φανέλα της MEF Okullari. Στη συνέχεια επέστρεψε στη Σερβία (2010-11, Radnicki Kragujevac) και πέρασε από το Μαυροβούνιο (2011-12, Buducnost Podgorica). Τη φετινή σεζόν είχε ξεκινήσει στην BTV Bratislava της Σλοβακίας.

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ε.Κ. Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Νοβοσέλατς
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject