Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-01-2014

Σερβικές ευχές στην πρώτη του Νοβοσέλατς στην ΑΕΚ

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
O Ντούσκο Νοβοσέλατς πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ. Ο νεοαποκτηθείς Σέρβος πασαδόρος ο οποίος ήρθε στη χώρα μας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, έδωσε το παρών στο κλειστό της Γλυφάδας κι αφού γνωρίστηκε με το Γιώργο Κλαρούδα και τους νέους συμπαίκτες του έπιασε αμέσως δουλειά και μάλιστα σκληρή, αφού το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με βάρη και ατέλειωτο τρέξιμο.

Αναφερόμενος στις πρώτες του εντυπώσεις από την ΑΕΚ ο Νοβοσέλατς δήλωσε: «Οι μέχρι τώρα εντυπώσεις μου από την ομάδα είναι πολύ καλές. Μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα που είναι σημαντική για κάθε ομάδα. Τώρα θα δουλέψουμε όλοι μαζί τις επόμενες μέρες και θα δούμε. Θεωρώ ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Δεν ξέρω ακόμη τι προπονήσεις θα κάνουμε αλλά πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα» είπε ο 29χρονος πασαδόρος κι έκλεισε ευχόμενος στα ελληνικά «Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά».

Στην πρώτη προπόνηση για το νέο χρόνο ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιώργος Κλαρούδας ευχήθηκε σε όλους τους παίκτες «Καλή Χρονιά» και στη συνέχεια τους ενημέρωσε για το πρόγραμμα της προετοιμασίας ενόψει του αγώνα με τον Παμβοχαϊκό στη Γλυφάδα (11/1) στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Volleyleague. Στις προθέσεις του 47χρονου τεχνικού είναι η ομάδα να δώσει ένα φιλικό την ερχόμενη Τρίτη ώστε να εγκλιματιστεί καλύτερα ο Νοβοσέλατς και να βρουν ρυθμό οι υπόλοιποι.

Bίντεο με δηλώσεις του Ντούσκο Νοβοσέλατς στην προπόνηση της ΑΕΚ μπορείτε να δείτε στο: https://www.facebook.com/pages/%CE%A4%CE%B7%CF%82-%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%82/1426302720926384
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ε.Κ. Σερβικές ευχές στην πρώτη του Νοβοσέλατς στην ΑΕΚ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject