Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-02-2014

Kάλεσμα Παγιάν στον κόσμο της ΑΕΚ

Rate this item
(0 votes)
Ο διαγώνιος της ΑΕΚ, Χόρχε Παγιάν με δηλώσεις του αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, την «επόμενη ημέρα» της ομάδας του μετά από την κατάκτηση του Λιγκ Καπ κι έκανε κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το Σάββατο το κλειστό της Γλυφάδας. Αναλυτικά τα όσα είπε:

-Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εθνικό θα είναι πιο δύσκολο από ότι εκείνο στην Αλεξανδρούπολη για το Φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ. Περιμένω από τον αντίπαλό μας να δείξει ένα άλλο, πολύ καλύτερο πρόσωπο. Το ότι κερδίσαμε με 3-0 πριν από μερικές μέρες, εμένα προσωπικά δεν μου λέει τίποτα. Τότε ο Εθνικός ήταν φορτωμένος με το άγχος του φαβορί και την πίεση του κοινού ενώ εμείς είχαμε προετοιμαστεί τέλεια για το ματς…

 

-Απολαύσαμε όλοι τη χαρά για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της ομάδας, ωραία ήταν αλλά τέλειωσε. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον επόμενο στόχο μας. Ξέρουμε ότι μας περιμένει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια της σεζόν και πρέπει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που πλέον είναι μεγαλύτερες. Θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, νίκη με νίκη, αρχίζοντας, θέλω να πιστεύω, από το Σάββατο.

 

-Είναι αλήθεια ότι τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Μπορώ να σας βεβαιώσω ότι εμείς είμαστε ακόμη πεινασμένοι για τίτλους. Το ίδιο και ο κόσμος μας, ο οποίος μας βοήθησε πολύ για να πάρουμε την πρώτη κούπα στην Αλεξανδρούπολη. Από δω και πέρα τον θέλουμε δίπλα μας σε κάθε ματς. Τον περιμένουμε το Σάββατο στη Γλυφάδα, με τις φωνές και τα τραγούδια του, να μας βοηθήσει και στο τέλος να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη νίκη».

 

Κι από το ΑΕΚ Shop εισιτήρια

 

Για διευκόλυνση των φιλάθλων εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ-Εθνικός Αλεξανδρούπολης που θα γίνει το Σάββατο (19:30) στη Γλυφάδα, εκτός από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής (Δεκελείας 138-140, Νέα Φιλαδέλφεια) διατίθενται και από το AEK Shop (Δεκελείας 146).

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ε.Κ. Kάλεσμα Παγιάν στον κόσμο της ΑΕΚ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject