Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
10-02-2014

Κόνραντ Γκούζντα: «Νιώθω απελευθερωμένος»

Rate this item
(0 votes)
 

Ο λίμπερο της ΑΕΚ, Κόνραντ Γκούζντα, με αφορμή τη νίκη επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο πρωτάθλημα, μίλησε για τις τελευταίες επιτυχίες της ομάδας, τη μάχη της 4αδας, τον αγώνα Κυπέλλου στην Αλεξανδρούπολη, τη δική του απόδοση και για το… ξυρισμένο κεφάλι του. Αναλυτικά είπε στη σελίδα της ΑΕΚ στο Facebook:

-Για τη σημασία που είχαν οι δυο νίκες επί του Εθνικού μέσα σε μια εβδομάδα:

«Σημαίνουν πολλά για την ΑΕΚ. Μας έκαναν να πιστέψουμε ακόμη πιο πολύ στις δυνατότητές μας και μας έδωσαν ώθηση για να κυνηγήσουμε τους υπόλοιπους στόχους μέσα στη χρονιά. Η ομάδα έχει δέσει για τα καλά κι αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, όπως στα τελευταία ματς, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

-Για το κλειδί της νίκης στο σαββατιάτικο ματς:

«Και οι δυο ομάδες παρουσιάστηκαν κουρασμένες από τις συνεχείς υποχρεώσεις τους με αποτέλεσμα να κάνουν πολλά λάθη. Τη διαφορά έκανε η συγκέντρωση που είχαμε και η υποστήριξη του κόσμου μας».

-Για τον επερχόμενο αγώνα με τον Εθνικό στο Κύπελλο:

«Η αλήθεια είναι ότι … παραγνωριστήκαμε τελευταία. Αλλά δεν πειράζει. Τον… δρόμο τον ξέρουμε. Έχουμε πάρει το πάνω χέρι στους μεταξύ μας αγώνες και θα πάμε στην Αλεξανδρούπολη για να κυνηγήσουμε την πρόκριση στο Φάιναλ-4. Δεν θέλουμε να λείψουμε από τη γιορτή του Κυπέλλου».

-Για την διεκδίκηση μιας θέσης στην 4αδα:

«Θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος για να πετύχουμε αυτό το στόχο. Μένουν 7 αγωνιστικές και πιστεύω ότι θα δούμε στραβοπατήματα από τις ομάδες που είναι πιο πάνω από εμάς. Το θέμα είναι να κερδίσουμε τα δικά μας παιχνίδια, ώστε να μπορέσουμε να τα εκμεταλλευτούμε».

-Για την αγωνιστική του μεταμόρφωση:

«Ναι, πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είμαι στην καλύτερη φόρμα μου. Με βοήθησε να φτάσω σε αυτή την κατάσταση το γενικότερο δέσιμο της ομάδας και το γεγονός ότι νιώθω πιο απελευθερωμένος. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι…»

-Για το ξύρισμα του κεφαλιού μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ:

«Το είχαμε αποφασίσει από τη μέρα που έγινε η κλήρωση του Φάιναλ-4. Ήταν μια ιδέα που την είχαμε και οι τρεις μαζί, εγώ, ο Παπαδόπουλος και ο Αλεξίου. Είπαμε πως αν πάρουμε την κούπα, θα ξυρίσουμε το μαλλί. Και τώρα έχουμε δώσει μια υπόσχεση στον εαυτό μας. Κάτι άλλο θα κάνουμε…. Δεν μπορώ να το αποκαλύψω. Θα το μάθετε, ή μάλλον θα το δείτε όταν έρθει η ώρα…».

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ε.Κ. Κόνραντ Γκούζντα: «Νιώθω απελευθερωμένος»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject