Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-02-2014

Σε αρθροσκόπηση υποβλήθηκε ο Παπαδόπουλος

Rate this item
(0 votes)
Με επιτυχία υποβλήθηκε σήμερα (13/2) σε αρθροσκόπηση στο γόνατο για τον καθαρισμό του μηνίσκου ο διαγώνιος της ομάδας μας, Ηρακλής Παπαδόπουλος. H επέμβαση έγινε από τον Δημήτρη Τσούκα στο Mediterraneo Hospital. Ο Παπαδόπουλος αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση σε τρεις εβδομάδες.
Οι παίκτες της ΑΕΚ συνέχισαν και σήμερα την προετοιμασία τους για τον σαββατιάτικο αγώνα στη Λαμία. Η ομάδα θα κάνει άλλη μια προπόνηση αύριο (Παρασκευή) στο κλειστό της Γλυφάδας και στη συνέχει θα αναχωρήσει για τη Λαμία. Για το Σάββατο το πρωί είναι προγραμματισμένη προπόνηση στο «Χαλκιοπούλειο», όπου το απόγευμα στις 19:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας.
Για τον προημιτελικό Κυπέλλου της ομάδας μας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που θα γίνει την Τετάρτη (19/2) στις 18:30 στην Αλεξανδρούπολη, ορίστηκαν διαιτητές οι Μπαντιανίδης-Αβραμίδης και παρατηρητής ο Μιχελινάκης.
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ε.Κ. Σε αρθροσκόπηση υποβλήθηκε ο Παπαδόπουλος
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject