Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-03-2014

Παράδειγμα οι νέοι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Rate this item
(0 votes)
Με ανακοίνωση του το Δ.Σ του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης με την αφορμή της ανακοίνωσης από τους ομοσπονδιακούς προπονητές Άρη Αγγελόπουλο και Σωτήρη Δρίκο, της 22αδας που θα δηλωθεί στη CEV ενόψει των υποχρεώσεων της Εθνικής Εφήβων στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, συγχαίρει και προβάλει ως παράδειγμα τους αθλητές του Σταύρο Κασαμπαλή, Σωκράτη Χαραλαμπίδη και Παρασκευά Τσέλιο, οι οποίοι θα ενισχύσουν την προσπάθεια της Εθνικής Εφήβων.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 25-27 Απριλίου στη Σόφια της Βουλγαρίας και αντίπαλοι μας θα είναι η Βουλγαρία, η Ολλανδία και η Αγγλία.

Η Εθνική Εφήβων θα ξεκινήσει την προετοιμασία της στις 13 Απρίλιου και οι αθλητές που θα βρεθούν στην πρώτη συγκέντρωση θα ανακοινωθούν στις αρχές Απριλίου.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης εύχεται καλή επιτυχία και δύναμη στους παίκτες του, αλλά ιδιαίτερα στον πρωτοεμφανιζόμενο με τα εθνικά χρώματα σε επίσημους αγώνες Παρασκευά Τσέλιο και ελπίζει σε καθιέρωσή του, όπως αυτή των έμπειρων με τις Εθνικές, Σταύρου Κασαμπαλή και Σωκράτη Χαραλαμπίδη και ελπίζει οι παίκτες αυτοί να αποτελέσουν λαμπρό παράδειγμα και κίνητρο για μεγαλύτερη προσπάθεια για τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους από τα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας τους.

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης Παράδειγμα οι νέοι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject