Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-05-2014

Ευχαριστήριο του ΠΑΟΚ στους χορηγούς

Rate this item
(0 votes)
Με αφορμή και την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου της Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14 το Τ.Α.Α. ΠΑΟΚ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τους χορηγούς και τους συνεργάτες της σεζόν 2013-14:
Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους χορηγούς του για την καθοριστική συμβολή αποδεικνύοντας πως βρίσκονται στο πλευρό του αθλητισμού.Είναι ιδιαίτερη η τιμή μας, να αντιλαμβανόμαστε την ευαισθησία και την αγάπη που αποδεικνύεται με την ενίσχυση της ομάδας μας, εν μέσω οικονομικής δυσχέρειας της χώρας μας. Ελπίζουμε και τη νέα αγωνιστική περίοδο να τους έχουμε κοντά μας με ανταποδοτικά οφέλη προς όλους.
 
1.Τον ΟΠΑΠ και το συνδρομητικό κανάλι NOVΑSPORTS που ήταν για μία ακόμα χρονιά οι μεγάλοι χορηγοί του πρωταθλημάτος της VOLLEYLEAGUE.
2.Την φαρμακευτική εταιρία «HELP AΒΕΕ»
3.Την εταιρία «JETOIL» και προσωπικά  τον κύριο Αλέξανδρο Μαμιδάκη
4.Το εστιατόριο «ΦΙΛΕΤΟ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ» και προσωπικά τον κύριο Ευθύμιο Σολομωνίδη που ήταν κοντά μας για 2ησυνεχή χρονιά.
5.Τα εστιατόρια «ΜΙΚΡΟΣ ΒΟΡΙΑΣ» και «ΚΑRABOURNO» και προσωπικά τον κύριο Δημήτρη Δαμιανίδη που ήταν κοντά στην ομάδα μας για 2η συνεχή χρονιά.
6.Την εταιρία αναλώσιμων υλικών εκτυπωτών «PRINTAGAIN» και προσωπικά τον κύριο Νικόλαο Παπακωνσταντίνου για την κάλυψη όλων των αναγκών των γραφείων μας.
 
ΤΑΑ ΠΑΟΚ
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Π.Α.Ο.Κ. Ευχαριστήριο του ΠΑΟΚ στους χορηγούς
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject