Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-09-2014

Η ΑΕΚ φιλική νίκη 3-0 τον ΑΟΝ Αργυρούπολη

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Στο τέταρτο φιλικό της στο πλαίσια της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν η ΑΕΚ νίκησε 3-0 την ομάδα του ΑΟΝ Αργυρούπολης.
Ο Χόρχε Ελγκέτα ξεκούρασε τους Κρίνιτς και Πέτρογλου (έκαναν μόνο το ζέσταμα) και χρησιμοποίησε σε όλο τον αγώνα πασαδόρο τον Γιάννη Γεωργιάδη. Περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με το χτεσινό φιλικό κόντρα στον Πανερυθραϊκό πήρε ο Κόνραντ Γκούζντα ο οποίος εναλλασσόταν στη θέση του λίμπερο με τον Θάνο Παπαδημητρίου.
Η ΑΕΚ ξεκίνησε το ματς με τους Ανδρεάδη, Ραντούνοβιτς, Παγιάν, Μαντέκα, Κατσανεβάκη, Γεωργιάδη. Στη συνέχεια αγωνίστηκαν και οι Ίλιτς, Μπουρκόφσκι, Οικονόμου, Μιχαλόπουλος. Ο Ανδρεάδης ήταν απόλυτα καλά μετά τον μικροτραυματισμό του στο χτεσινό φιλικό και αγωνίστηκε στο 1ο σετ.
Τα σετ 25-19, 25-19, 25-20.
ΑΕΚ (Ελγκέτα): Ανδρεάδης, Ραντούνοβιτς, Παγιάν, Μαντέκας, Κατσανεβάκης, Γεωργιάδης/ Παπαδημητρίου (λ), Ίλιτς, Γκούζντα, Μπουρκόφσκι, Οικονόμου, Μιχαλόπουλος.
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ (Αρέτας): Μπατιστάτος, Ρομπότσης, Πολυχρόνου, Νταουντάκης, Κισκίρας, Κώτσης, Πανταζόπουλος, Γαλιώτος, Νάστος, Νομικός
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ε.Κ. Η ΑΕΚ φιλική νίκη 3-0 τον ΑΟΝ Αργυρούπολη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject