Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-04-2013

Πρωταθλητές και ΕΣΑΠ στο showroom της ΝΟVA

Rate this item
(0 votes)

Στο showroom νέων τεχνολογιών της ΝΟVA στο Golden Hall η ΕΣΑΠ και ορισμένοι από τους πρωταγωνιστές της volleyleague.gr έδωσαν δυναμικό παρών στηρίζοντας και έμπρακτα τον χορηγό της. Ειδικότερα βρέθηκαν ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης, ο «ερυθρόλευκος» ακραίος Σωτήρης Σωτηρίου, ο διαγώνιος της Κηφισιάς Χρήστος Μπέλλος καθώς και στελέχη της ΕΣΑΠ από το τμήμα Επικοινωνίας και Μαrketing.

 

Ο Δημήτρης Καζάζης αλλά και οι αθλητές που παραβρέθηκαν στο event αφού αρχικά ευχαρίστησαν τη NOVA για την υποστήριξη της στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών αλλά και για τις σύγχρονες μεταδόσεις που αυτή πραγματοποιεί επισκέφθηκαν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο κ έζησαν το μοναδικό υπερθέαμα της ΝOVA με τεχνολογία 3D. Μάλιστα ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και παρακολούθησαν προγράμματα με τα ειδικά γυλιά.

«Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία. Μείναμε εντυπωσιασμένοι από την εικόνα 3D. Ζεις τα γεγονότα... Νομίζεις πως παίζεις από τον... καναπέ αν και το καλύτερο είναι να παίζεις...», είπαν χαριτολογώντας ο Σωτηρίου, Μπέλλος, ενώ ο Καζάζης πρόσθεσε: «Η εξέλιξη είναι φοβερή. Όταν η τεχνολογία συναντάει τον αθλητισμό το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Η NOVA έχει προσφέρει πολλά στο βόλεϊ».

Στο τέλος οι αθλητές Μπέλος / Σωτηρίου μετά την περιήγησή τους στο χώρο, φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς φίλους που βρέθηκαν εκεί και τους μύησαν στα μυστικά του βόλεϊ.

Από την ΝΟVΑ παραβρίσκονταν ο Διευθυντής Εταιρικής επικοινωνίας του Ομίλου Forthnet Γρηγόρης Κατσογιάννης o Eμπορικός Διευθυντής Δ. Βάγιας και  ο Επικεφαλής Γραφείου Τύπου Xάρης Μπότσαρης.

Δωρεάν φωτογραφίες στο www.newsports.gr

NOVA4.jpgNOVA5.jpgNOVA3.jpgNOVA2.jpgNOVA6.jpgNOVA1.jpg

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Εκδηλώσεις Πρωταθλητές και ΕΣΑΠ στο showroom της ΝΟVA
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject