Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-03-2015

Φιλικά της ΑΕΚ πριν τον «τελικό» με τον Γ.Σ.Λαμίας

Rate this item
(0 votes)
Τα περιθώρια παραμονής της ΑΕΚ στην Volleyleague ΟΠΑΠ έχουν στενέψει και ο προπονητής της «Ενωσης» Αντώνης Παπαδόπουλος μαζι με τους παίκτες του συνεχίζουν δίχως ανάσα την προετοιμασία της για τον σαββατιάτικο αγώνα με τη Λαμία στο «Χαλκιοπούλειο».

Γι αύριο και μεθαύριο η ομάδα έχει κλείσει δυο φιλικά προκειμένου ο νέος προπονητής Αντώνης Παπαδόπουλος να δει σε αγωνιστικές συνθήκες τα πράγματα που δουλεύει στις προπονήσεις απέναντι σε δυο ομάδες που είναι από τις καλύτερες στην Α2.

Το αυριανό (3/3) φιλικό με τον Κύζικο στη Ν. Πέραμο θα αρχίσει στις 7.00 μ.μ ενώ το μεθαυριανό (4/3) με τον Πανερυθραϊκό στη Ν. Ερυθραία στις 6.30 μ.μ.

Ανδρεάδης: «Ζωής ή θανάτου»

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε για τον επερχόμενο αγώνα στη Λαμία: «Αυτός ο αγώνας είναι ζωής ή θανάτου για την ΑΕΚ και πρέπει να τον κερδίσουμε οπωσδήποτε. Ελπίζουμε στη βοήθεια των φιλάθλων μας που είναι πολλοί στην περιοχή, για να τα καταφέρουμε. Η Λαμία έχει δείξει στους τελευταίους αγώνες ότι είναι πολύ ανεβασμένη. Κι εμείς όμως βελτιωνόμαστε σταθερά. Η εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ ήταν ενθαρρυντική. Από αυτό το ματς κρατάμε τα θετικά, μελετάμε τα λάθη μας ώστε να τα διορθώσουμε και προχωράμε».

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ε.Κ. Φιλικά της ΑΕΚ πριν τον «τελικό» με τον Γ.Σ.Λαμίας
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject