Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
31-03-2015

Tιμή στον κυπελλούχο ΠΑΟΚ από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Rate this item
(0 votes)

Την τιμητική της είχε η ομάδα του ΠΑΟΚ που το μεσημέρι βραβεύτηκε από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και μέλη του διοικητικού Συμβουλίου για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο φάιναλ φορ της Σύρου.

Τα συγχαρητήριά τους στην ομάδα βόλεϊ έδωσαν επίσης ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Σταύρος Καλαφάτης, οι επικεφαλής των υπολοίπων παρατάξεων, καθώς και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν οι 12 αθλητές της ομάδας, τα έξι μέλη του προπονητικού τιμ και η διοίκηση, με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΤΑΠ, Γεώργιο Ανδρέου.

Την επιτυχία του τμήματος επισήμανε ο Δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, σημειώνοντας ότι τέτοιες επιτυχίες είναι ευπρόσδεκτες, ενώ συνεχάρη και το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, για την κατάκτηση του κυπέλλου».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ανέφερε ότι η κατάκτηση του κυπέλλου βόλεϊ από τον ΠΑΟΚ δίνει χαρά σε όλους σε μια δύσκολη εποχή για τη Θεσσαλονίκη και οφείλεται στη μεγάλη προσπάθεια, τόσο των αθλητών όσων και των παραγόντων της ομάδας και ευχήθηκε  να φέρει ο ΠΑΟΚ στην πόλη και το πρωτάθλημα πετοσφαίρισης.

Την ικανοποίηση και τη συγκίνησή τους για την εκδήλωση εξέφρασαν τόσο ο Πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ όσο και οι αθλητές, οι οποίοι ευχαρίστησαν το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο. «Η μεγαλύτερη από όλες τις τιμές για τους αθλητές είναι να τους τιμάει η ίδια η πόλη τους», σημείωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης και συμπλήρωσε: «Αυτή η βράβευση είναι μια πρώτη δικαίωση για όλους μας και κυρίως για τον πρόεδρο του Δ.Σ. Δίνουμε την υπόσχεση ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι εδώ και θα γεμίσει με πολλούς τίτλους την πόλη».

Στη μεγάλη επιτυχία του «Δικεφάλου του Βορρά» αναφέρθηκαν οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, Σταύρος Καλαφάτης, Γλυκερία Καλφακάκου, Γιάννης Δελής και Γιώργος Ρακκάς και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ενώ στη βράβευση παραβρέθηκαν πολιτικοί και εκπρόσωποι φορέων της πόλης.

Στον πρόεδρο του ΤΑΠ, Γεώργιο Ανδρέου και στον αρχηγό της ομάδας πετοσφαίρισης του ΠΑΟΚ, Βασίλειο Κουρνέτα, απονεμήθηκε η ανώτατη τιμητική διάκριση (πιστό αντίγραφο της Λάρνακας του Φιλίππου Β΄), ενώ δόθηκαν και 20 τιμητικές διακρίσεις (πάπυροι) σε όλα τα μέλη της ομάδας. Ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Δικεφάλου, Βασίλης Κουρνέτας, από την πλευρά του ανέφερε: «Η σημερινή βράβευση μας δίνει δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια. Όχι μόνο για το στόχο, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά να φέρουμε κόσμο και μικρά παιδιά στο γήπεδο».

Η ασπρόμαυρη οικογένεια δώρισε φανέλες της ομάδας με τις υπογραφές όλων των αθλητών στο Δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη και στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Αβραμόπουλο και μια μπάλα αγώνα με τα αυτόγραφα όλων των πετοσφαιριστών.

Πηγή: ΤΑΑ ΠΑΟΚ

 

dimarxio3.jpgdimarxio1.jpgdimarxio5.jpgdimarxio2.jpgdimarxio6.jpgdimarxio4.jpg

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Π.Α.Ο.Κ. Tιμή στον κυπελλούχο ΠΑΟΚ από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject