Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
05-04-2015

Δανιάς, Χατζόπουλος: «Μας κρατάει ζωντανούς»

Rate this item
(0 votes)

Η νίκη της ΑΕΚ επί της Ορεστιάδας με 3-2 σετ αναπτέρωσε τις ελπίδες της «Ενωσης» για παραμονή. Δύο παίκτες της, ο Παναγιώτης Δανιάς και ο Δημήτρης Χατζόπουλος είναι αισιόδοξοι για την επίτευξη της παραμονής.

O Παναγιώτης Δανιάς ο οποίος είχε σημαντική συμβολή στη νίκη επί της Ορεστιάδας τόνισε: «Καταφέραμε μετά από 11 αγωνιστικές και ύστερα από μια δύσκολη εβδομάδα, να σημειώσουμε μια νίκη, που μας δίνει ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στην τακτική μας, κάναμε πολλά μπλοκ και δεν χάσαμε την πίστη μας ακόμη κι όταν βρεθήκαμε πίσω 1-2 στα σετ. Τώρα ελπίζουμε να μας βοηθήσει ο κόσμος και να κάνουμε μια καλή αρχή στα πλέι άουτ. Η φανέλα της ΑΕΚ είναι βαριά και πρέπει να την τιμάμε σε κάθε παιχνίδι».

Ο Δημήτρης Χατζόπουλος, από τους κορυφαίους της ομάδας μας στη νίκη επί της Ορεστιάδας, δήλωσε: «Πήραμε αυτό που θέλαμε και είμαστε ακόμη εδώ. Οι βαθμοί που κερδίσαμε ήταν σημαντικοί. Μας κρατάνε ζωντανούς στη μάχη για την παραμονή και δίνουν στην ομάδα την ψυχολογία που της έλλειπε για να κάνει το κάτι παραπάνω στη συνέχεια. Πιστεύω ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη στα πλέι άουτ. Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια αλλά τώρα νιώθουμε πιο δυνατοί για να κυνηγήσουμε τον στόχο μας».

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ε.Κ. Δανιάς, Χατζόπουλος: «Μας κρατάει ζωντανούς»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject