Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-04-2015

Α.Ο.Κηφισιάς - Α.Ο.Ορεστιάδας (νοκ άουτ θέσεις 5-8, 7/6, 19.30)

Rate this item
(1 Vote)

Το νοκ άουτ αγώνα κατάταξης για την είσοδο στην 6αδα του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ θα δώσουν τη Μεγάλη Τρίτη στο Ζηρίνειο ο Α.Ο.Κηφισιάς και ο Α.Ο.Ορεστιάδας. Η νικήτρια ομάδα θα αντιμετωπίσει το νικητή Εθνικός - Παμβοχαϊκός (νοκ άουτ θέσεις 5-8, 7/6, 19.30, Διαιτητές: Ονόπας, Φραγκάκης)

Ο Α.Ο.Κηφισιάς προσπαθεί να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από την 4αδα και στοχεύει στην κατάκτηση της 5ης θέσης που θα είναι το δεύτερο καλύτερο πλασάρισμα μετά την 3η θέση της σεζόν 2013-14. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη που προέρχεται από το εντυπωσιακό 3-0 επί της ΜΕΝΤ στην Τούμπα, ενώ εντός έδρας σε όλη την κανονική περίοδο ηττήθηκε μόνο από τον ΠΑΟΚ.

«Θέλουμε την 5η θέση»

Ο λίμπερο της Κηφισιάς Κώστας Ταμπουρατζής ο οποίος μάλιστα σήμερα κλήθηκε και στην Εθνική ανδρών για το Παγκόσμιο Λιγκ δήλωσε: «Υπάρχει πίκρα και στεναχώρια από την απώλεια της 4αδας αλλά αυτό δεν θα μας επηρεάσει. Αντίθετα, θέλουμε την 5η θέση και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φίλους μας και να κάνουμε μία καλή εμφάνιση που θας μας βάλει στην 6αδα. Η ομάδα όπως έδειξε και με τη ΜΕΝΤ είναι σε καλή κατάσταση». Σχετικά με την κλήση του στην Εθνική ομάδα και τον διπλό του ρόλο ως εν ενεργεία διεθνής και ως ομοσπονδιακός του μπιτς βόλεϊ είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κλήθηκα. Είναι τιμή για κάθε αθλητή. Τις επόμενες ημέρες θα βγάλουμε και το πρόγραμμα της προετοιμασίας του μπιτς βόλεϊ. Είναι χαρά μου να βρίσκομαι μέσα στα γήπεδα και να υπηρετώ τα αθληματα που αγαπώ».

Χωρίς τρεις η Ορεστιάδα

Η Ορεστιάδα αφήνει πίσω της την ήττα από την ΑΕΚ την 22η αγωνιστική και θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση για την 6αδα. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της καθώς θα απουσιάσουν οι Ποτολίδης, Διαμαντίδης, Βλασακίδης. Οι δύο πρώτοι έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις και ο τρίτος είναι άρρωστος. Η αποστολή της Ορεστιάδας από το Σάββατο βρίσκεται στην Αθήνα και έκανε προπονήσεις στο Ρέντη.

«Θα κάνουμε προσπάθεια»

Ο προπονητής της Ορεστιάδας Κώστας Δεληκώστας είπε: «Έχουμε πετύχει τον στόχο της 8αδας αλλά θα κάνουμε την προσπάθεια μας και για την 6αδα. Η Κηφισιά έχει χάσει στην έδρα της μόνο από τον ΠΑΟΚ. Με δεδομένες τις απουσίες το εγχείρημα μας είναι δύσκολο αλλά επειδή είναι ένας αγώνας θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Απο μία νίκη

Η αυριανή αναμέτρηση θα είναι η τρίτη των δύο ομάδων. Στη κανονική διάρκεια ο γηπεδούχος ήταν και ο νικητής.

 

Η ιστορία των αναμετρήσεων Α.Ο.Κηφισιάς - Α.Ο.Ορεστιάδας
2014-15
07/04/2015: Volleyleague Θέσεις 5-8 Α.Ο.Κηφισιάς - Α.Ο.Ορεστιάδας  
11/01/2015: Volleyleague 12η Α.Ο.Κηφισιάς - Α.Ο.Ορεστιάδας 3-0 (25-22, 25-16, 25-19)
25/10/2014: Volleyleague Α.Ο.Ορεστιάδας - Α.Ο.Κηφισιάς 3-2 (25-23, 25-23, 19-25, 21-25, 15-11)
 
 
ΠΛΕΪ ΟΦ Θέσεις 5-8
Μεγάλη Τρίτη 7 Απριλίου 2015
Κηφισιά «Ζηρίνειο» 19.30: Α.Ο.Κηφισιάς – Α.Ο.Ορεστιάδας
Διαιτητές: Ονόπας, Φραγκάκης. Παρατηρητής: Ρουσάκης. Επόπτες: Ράντσιου, Δαλέκου. Γραμματεία: Μαυρικίδου
Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου
Αλεξανδρούπολη, «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» 19.00: Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Παμβοχαϊκός
Διαιτητές: Τσεπκινλής, Ιωαννίδης. Παρατηρητής: Σαρδάνης. Επόπτες: Σαρμίδης, Μουτζούρης. Γραμματεία: Παπαχρήστου
*Η Α΄φάση των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 είναι νοκ άουτ.

*Οι νικητές θα παίξουν για τις θέσεις 5-6 στις δύο νίκες με έναρξη έναν αγώνα στην έδρα του βαθμολογικά κατώτερου (σύμφωνα με την κανονική περίοδο)

 
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ο.Π.Κηφισιάς Α.Ο.Κηφισιάς - Α.Ο.Ορεστιάδας (νοκ άουτ θέσεις 5-8, 7/6, 19.30)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject