Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
22-05-2013

Οι προπονητές οδηγούν τις αλλαγές στο επαγγελματικό βόλεϊ

Rate this item
(0 votes)
Πολλά και σημαντικά θέματα συζητήθηκαν στη συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου και του ταμία του ΔΣ ΕΣΑΠ Κώστα Ρωμανού με τους προπονητές των ομάδων της Volleyleague. Η συνάντηση κράτησε περισσότερο από 5,5 ώρες.
Στη συνάντηση συμμετείχαν οι: Δημήτρης Καζάζης (Ολυμπιακός), Νίκος Ζαλμάς (Παμβοχαϊκός), ο Στέλιος Καζάζης (ΠΑΟΚ), ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος (Φοίνικας Σύρου), ο Κώστας Αρσενιάδης (ΑΟ Κηφισιάς), ο Γιώργος Μπακοδήμος (Παναθηναϊκός), o Xρήστος Ντόζης (Μίλων ΑΟΝΣ), ο Άρης Αγγελόπουλος (Παναχαϊκή) και ο Γιώργος Κλαρούδας (ΑΕΚ).

Μέσω Skype συμμετείχαν στην συνάντηση και κατέθεσαν τις προτάσεις τους ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος (Φοίνικας Σύρου) που βρίσκονταν στη Σύρο και ο ομοσπονδιακός προπονητής Σωτήρης Δρίκος που βρίσκονταν στην Ορεστιάδα.

 Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος απευθυνόμενος προς τους προπονητές είπε:

 «Είστε ο βασικός κρίκος της αλυσίδας του ελληνικού βόλεϊ και φυσικά του επαγγελματικού πρωταθλήματος. Οι προτάσεις σας έχουν βαρύνουσα σημασία. Οι παράγοντες έχουμε υποχρέωση να σεβόμαστε τις απόψεις των προπονητών. Το πρωτάθλημα ήταν από τα πιο επιτυχημένα. Πήραμε σχεδόν άριστα στο κεφάλαιο της βίας. Οργανωτικά δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Στατιστικά είδαμε αύξηση στην προσέλευση θεατών, ειδικά στην περιφέρεια. Ηταν ένα γεμάτο πρωτάθλημα, υπήρξε μεγάλος ανταγωνισμός. Ο ρόλος σας ήταν υποβαθμισμένος. Στόχος της ΕΣΑΠ είναι να βγουν οι προπονητές στη βιτρίνα του βόλεϊ».

 Οι προπονητές κατέθεσαν τις παρατηρήσεις τους και τις προτάσεις τους για οργανωτικά θέματα του πρωταθλήματος, επιμόρφωσης των προπονητών, Ανάπτυξης του ανδρικού ελληνικού βόλεϊ, αλλαγών στο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος, βελτίωσης παροχών υπηρεσιών της ΕΣΑΠ προς τους προπονητές, θέματα διαιτησίας, αναβάθμισης του Volleyleague Camp, αναβάθμισης των διοργανώσεων και συνθηκών εργασίας των προπονητών.

Η ΕΣΑΠ κατέγραψε πολλές και χρήσιμες προτάσεις τις οποίες μετά την σχετική επεξεργασία θα φέρει προς έγκριση στο επόμενο ΔΣ.

Συμφωνήθηκε η καθιέρωση των συναντήσεων της ΕΣΑΠ με τους προπονητές των ομάδων της Volleyleague και η δημιουργία τριμελούς επιτροπής που θα εισηγείται

Προαναγγέλθηκε και συνάντηση του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου με τον πρόεδρο του ΣΕΠΠΕ Κώστα Χαριτωνίδη.

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Εκδηλώσεις Οι προπονητές οδηγούν τις αλλαγές στο επαγγελματικό βόλεϊ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject