Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-09-2015

Κασκανιώτη: «Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου»

Rate this item
(0 votes)

Τα λόγια της Ανώτερης Διευθύντριας Περιεχομένου και Πλατφόρμας της FORTHNET, Κατερίνας Κασκανιώτη αποτελούν τιμή για το πρωτάθλημα της Volley League ΟΠΑΠ, επιβραβεύουν τις προσπάθειες της ΕΣΑΠ και τονώνουν το ηθικό των προπονητών, των αθλητών και των παραγόντων που μοχθούν καθημερινά για να παρουσιάσουν όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα για να το νέο πρωτάθλημα.

Η Κασκανιώτη είπε στην τοποθέτηση της αναφέρθηκε στην επιτυχημένη 8ετή συνεργασία του ομίλου με την ΕΣΑΠ αλλά και στις νέες τεχνολογίες που θα παρουσιαστούν τη νέα αγωνιστική περίοδο:

«Ευχαριστούμε την ΕΣΑΠ που μας έφερε σε αυτόν τον όμορφο χώρο στο Golf της Γλυφάδας. Από τις 11 Οκτωβρίου 2008 που μεταδώσαμε ένα ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός καθιερώσαμε την συνεργασία μας με την ΕΣΑΠ. Είναι στο dna μας να βρισκόμαστε κοντά στις ελληνικές ομάδες και να αναδεικνύουμε τους πρωταγωνιστές. Δεν περιοριζόμαστε σε μία άρτια μετάδοση αλλά κάνουμε πολλά περισσότερα για το βόλεϊ. Η εκπομπή “στο φιλέ” με τον Παντελή Λώλη καταγράφει όλες τις ειδήσεις στη μοναδική τηλεοπτική εκπομπή για το άθλημα. Χαιρόμαστε που μεταδίδουμε το Λιγκ Καπ και δίνουμε ραντεβού στην όμορφη Σύρο για την τελική φάση. Καθιερώσαμε το “λεπτό προς λεπτό” και κάναμε υπερπαραγωγή με έντεκα κάμερες στο φινάλε του περσινού πρωταθλήματος. Χαιρόμαστε για την συνεργασία που έχουμε. Ευχαριστώ τους αθλητές και τους προπονητές για την άριστη και ποιοτική συνεργασία που έχουμε. Ανοίξατε την καρδιά σας και το σπίτι σας στο ντοκιμαντέρ που κάναμε πριν λίγους μήνες και αυτό μας έφερε πιο κοντά. Είμαστε ανήσυχα πνεύματα. Θα κάνουμε μεγαλύτερες αναλύσεις, καρέ καρέ, ώστε να εστιάσουμε στην άμυνα, στο μπλοκ, στις επιλογές των πασαδόρων και σε τεχνικά στοιχεία που κρίνουν έναν αγώνα. Εσείς είστε ειδικοί αλλά πρέπει να καταλάβει το άθλημα και ο κόσμος. Θα δουλέψουμε πολύ για να δώσουμε στον κόσμο την πληροφορία του βόλεϊ. Οι προπονητές για τους παίκτες τους "είναι οι καλύτεροι του κόσμου". Έτσι κι εγώ λέω πως αυτό το πρωτάθλημα είναι το καλύτερο του κόσμου».

 

 
 
Δωρεάν φωτογραφίες στο www.newsports.eu
 
 
 
 

Media

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News ΕΣΑΠ Κασκανιώτη: «Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject