Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-12-2015

Παπαγγελόπουλος: «Έτσι ανεβάσαμε επίπεδο»

Rate this item
(1 Vote)
Ο Νίκος Παπαγγελόπουλος θεωρεί ότι η προσθήκη των Χριστοφιδέλη, Στεφάνου ήταν αυτή που ανέβασε επίπεδο τον Α.Ο.Π Κηφισιάς. Ο (εορτάζων) 27χρονος κεντρικός μίλησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο Facebook (https://www.facebook.com/Kifissia-Volley-AC-733936663347869) για τον καλπασμό της ομάδας του στο πρωτάθλημα και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Φοίνικα Σύρου. Είπε συγκεκριμένα:
-Για το αν περίμενε την εξαιρετική μέχρι τώρα πορεία και το ποιοι λόγοι την υπαγόρεψαν:
 
«Η ομάδα τα τρία τελευταία χρόνια κρατιέται ψηλά. Αυτό οφείλεται στην καλή οργάνωση, στις σωστές επιλογές παικτών και βέβαια στο άριστο κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της. Σε όλα αυτά τη φετινή σεζόν προστέθηκε η εμπειρία που προσέδωσαν στην ομάδα με τον ερχομό τους ο Χριστοφιδέλης και ο Στεφάνου. Με την προσθήκη τους η ομάδα απέκτησε άλλο αέρα, περίσσια αυτοπεποίθηση. Στο τεχνικό κομμάτι βελτιώθηκε στην υποδοχή και στην άμυνα, γεγονός που απελευθέρωσε το παιχνίδι της. Με την αυτοθυσία τους πολλές φορές στην άμυνα παρασύρουν όλους μας. Έτσι η ομάδα έχει γίνει πιο μαχητική».
 
-Για το τι προσδοκά στη συνέχεια:
 
«Είμαι αισιόδοξος για τη φετινή σεζόν. Το που θα φτάσουμε όμως δεν το ξέρω. Το πρωτάθλημα είναι δυνατό. Δεν επιτρέπεται η παραμικρή χαλάρωση γιατί όλες οι ομάδες είναι ικανές να κάνουν ζημιά. Δική μας επιδίωξη είναι να κάνουμε καλή διαχείριση σε κάθε ματς και να προχωράμε βήμα-βήμα.
 
-Για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Φοίνικα Σύρου:
 
«Και οι δυο ομάδες στοχεύουν την 4αδα. Από αυτή την άποψη ο αγώνας της Τετάρτης θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια. Ο Φοίνικας είναι πολύ καλή ομάδα, ένα δυνατό σύνολο που έχει υψηλές βλέψεις. Εμείς θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Γι αυτό ζητούμε από τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο για να μας βοηθήσει».
 
Δώρο μια φανέλα στον αγώνα με Φοίνικα
 
Μια ευχάριστη έκπληξη επιφυλάσσει η διοίκηση του Α.Ο.Π Κηφισιάς για τους φιλάθλους που θα βρεθούν την Τετάρτη στο «Ζηρίνειο» για τον αγώνα με τον Φοίνικα Σύρου. Ένας τυχερός θα αποκτήσει μετά από κλήρωση τη φανέλα του Νίκου Παπαγγελόπουλου. Στην κληρωτίδα θα μπουν όλα τα αποκόμματα των εισιτηρίων του συγκεκριμένου αγώνα. Γι αυτό καλούνται οι φίλαθλοι να κρατήσουν το απόκομμα του εισιτηρίου τους και μετά την είσοδό τους στο γήπεδο.
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ο.Π.Κηφισιάς Παπαγγελόπουλος: «Έτσι ανεβάσαμε επίπεδο»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject