Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-06-2013

Παλέντζας στον ΠΑΟΚ: «Θα ανταμείψω τον Καζάζη»

Rate this item
(0 votes)

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Παλέντζα. Ο 22 χρόνος αθλητής αγωνίζεται ως διαγώνιος και έχει ύψος 2.00μ. Πέρυσι αγωνίστηκε στον Μέγα Αλέξανδρο, την προηγούμενη σεζόν στον Άρη ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Γαλαξία και του Ηρακλή.

Για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ο Νίκος Παλέντζας δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ. Χαίρομαι που ήμουν στις επιλογές του κ. Στέλιου Καζάζη και εύχομαι να τον ανταμείψω με την αγωνιστική μου παρουσία. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα και οργανωτικά και διοικητικά. Για μένα το να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή γιατί ταυτόχρονα φοιτώ και στη Παιδαγωγική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και θα μου είναι πιο εύκολο να παίζω και να σπουδάζω στην ίδια πόλη. Αξίζει πολλά ο ΠΑΟΚ και χαίρομαι που τη νέα χρονιά θα φοράω την ασπρόμαυρη φανέλα».

Όσο για το ποιοι ήταν οι λόγοι που τον έκαναν να δεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ ο Νίκος Παλέντζας τόνισε:

«Είναι πολύ θετικό ότι η διοίκηση του ΠΑΟΚ ξεκίνησε τον προγραμματισμό πολύ νωρίς για τη νέα χρονιά. Αυτό δείχνει πως το σωματείο δουλεύει πολύ οργανωμένα και θέλει να ετοιμάσει από νωρίς την ομάδα που θα την εκπροσωπήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στα Ευρωπαϊκά κύπελλα. Υπάρχει μια συνέχεια δηλαδή μετά και την εξαιρετική πορεία που είχε πέρυσι στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου και κατέλαβε την 3η θέση. Η καλή οργάνωση, η συμμετοχή της ομάδας στα Ευρωπαϊκά κύπελλα, οι υψηλοί στόχοι στο ελληνικό πρωτάθλημα σε συνδυασμό και με τις σπουδές μου με έκαναν να πω αμέσως το ναι χωρίς δεύτερη σκέψη».

Αναφορικά με στόχους του ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο νεαρός διαγώνιος επισήμανε:

«Με τις πληροφορίες που έχω αναφορικά με το ρόστερ της ομάδας θα έλεγα ότι διεκδικήσουμε την είσοδο μας στην πρώτη τριάδα. Όσο για το CEV Cup θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάμε την ομάδα όσο πιο μακριά γίνεται».

Για τους προσωπικούς του στόχους καθώς μετά από ένα χρόνο παρουσίας στην Α2 κατηγορία ο Νίκος Παλέντζας τόνισε:

«Πέρυσι δούλεψα πάρα πολύ στον Μέγα Αλέξανδρο. Και αυτό γιατί στην Α2 κατηγορία δίνονται περισσότερες ευκαιρίες στους πιο νέους αθλητές σε σύγκριση με την Α1. Οι νέοι αθλητές παίρνουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και μαζεύουν εμπειρίες. Προσωπικά είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πάρω αυτό που μου αξίζει. Θέλω να δείξω πράγματα και στον προπονητή μου που με επέλεξε αλλά και να δώσω απαντήσεις σε κάποιους που με αμφισβήτησαν. Τον τελευταίο χρόνο εκτός από το βόλει κάνω και στίβο για να είμαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά, να δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Για τη επικείμενη συνεργασία με τον Στέλιο Καζάζη ο Νίκος Παλέντζας είπε:

«Δεν έχω δουλέψει μαζί του στο παρελθόν αλλά από πληροφορίες που έχω πάρει από άλλους αθλητές που συνεργάστηκαν μαζί του έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια. Ξέρω ότι είναι πολύ σκληρός στην προπόνηση και εμένα μου αρέσει να δουλεύω πολύ στο γήπεδο. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και με πολύ δουλειά να πετύχουμε τους στόχους μας».
 
O Νίκος Παλέντζας μαζί με τον άλλον αθλητή που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες θα αποτελέσουν το δίδυμο των διαγώνιων για το Δικέφαλο.
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Π.Α.Ο.Κ. Παλέντζας στον ΠΑΟΚ: «Θα ανταμείψω τον Καζάζη»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject