Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-06-2013

«Ευχαριστώ τον Παμβοχαϊκό, συνεχίζω στις Κάννες»

Rate this item
(0 votes)
Στο γαλλικό πρωτάθλημα και στις Κάννες θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σωτήρης Πανταλέων! Το μεσημέρι της Τετάρτης (26/6) ο διεθνής κεντρικός συναντήθηκε με τους διοικούντες τον Παμβοχαϊκό και τους ενημέρωσε για την πρόταση που δέχθηκε από τον γαλλικό σύλλογο.

Στο συμβόλαιο του Πανταλέων με τον Παμβοχαϊκό υπήρχε όρος πως μπορεί να φύγει για ομάδα του εξωτερικού, εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί. Ο αθλητής ενημέρωσε τη διοίκηση για την δελεαστική πρόταση και εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στις Κάννες. Από την πλευρά της, η διοίκηση του Παμβοχαϊκού δεν θέλησε να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια του και έτσι, με κοινή ουσιαστικά, απόφαση, ο Πανταλέων αποχωρεί από τον Παμβοχαϊκό και ετοιμάζεται να ζήσει την εμπειρία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Παμβοχαϊκού, ο Πανταλέων ευχαρίστησε τη διοίκηση και τον πρόεδρο, Κωνσταντίνο Ρωμανό και εμφανίστηκε σίγουρος πως στο μέλλον θα βρεθεί και πάλι στο Βραχάτι.

«Δέχθηκα την πρόταση από τις Καννές και ήταν μια καλή ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα πρωτάθλημα με υψηλό επίπεδο, σαφώς πιο ανταγωνιστικό από το ελληνικό. Δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα στον Παμβοχαϊκό, γι’ αυτό και υπήρξε συνεννόηση ώστε να μην δημιουργηθεί αγωνιστικό πρόβλημα και να βρεθεί ο αντικαταστάτης μου. Είμαι ευχαριστημένος για τη μεταγραφή μου και κυρίως για τον τρόπο που συνέβη, καθώς ξέρω πως δεν δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα. Ευχαριστώ τον Παμβοχαϊκό και ιδιαίτερα τον κ. Ρωμανό, με τον οποίο έχουμε εξαιρετική σχέση και ξέρω ότι πάντα θα υπάρχει μια ζεστασιά ανάμεσα μας, όπως και με τον σύλλογο. Εκτιμώ πολύ τη συνεργασία μου με τον Παμβοχαϊκό την περσινή σεζόν και είμαι σίγουρος ότι οι δρόμοι μας θα συναντηθούν και πάλι», ανέφερε ο Πανταλέων.

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός «Ευχαριστώ τον Παμβοχαϊκό, συνεχίζω στις Κάννες»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject