Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
04-09-2017

Η νέα εποχή για το βόλεϊ στην Χαλκίδα

Rate this item
(0 votes)

Με την έναρξη προετοιμασίας του ανδρικού τμήματος βόλεϊ του Ηρακλή Χαλκίδας ενόψει του πρωταθλήματος της Α1 η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΠΦΣ Ηρακλή Χαλκίδας έδωσε το παρόν στις προπονήσεις της ομάδας των ανδρών.

 

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Καρκαλής και ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Καραντάκης κατά την επίσκεψη αυτή ενημερώθηκαν από τη Διοίκηση του ΤΑΑ Ηρακλή Χαλκίδας και το Τεχνικό τιμ για την προετοιμασία, τις μεταγραφές και τις προοπτικές του ανδρικού τμήματος καθώς για τη συμμετοχή και τους νέους στόχους της ομάδας των ανδρών σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Γιάννης Καρκαλής απευθυνόμενος προς τη Διοίκηση του ΤΑΑ ΑΠΦΣ Ηρακλή Χαλκίδας, το τεχνικό τιμ, τους αθλητές και όλο το επιτελείο της ομάδας Α1 μετέφερε τις ευχές όλων για μία γόνιμη χρονιά και καλύτερη πορεία του ανδρικού τμήματος στο πρωτάθλημα της Volleyleague και διαβεβαίωσε τη στήριξη όλων με κάθε δυνατό τρόπο.

Όπως τόνισε «η προσπάθεια για ανάπτυξη και διάδοση του βόλεϊ στη Χαλκίδα και την ευρύτερη περιοχή βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο».

Σε αυτή τη νέα εποχή για το βόλεϊ της Χαλκίδας με την παρουσία της ομάδας ανδρών στα μεγάλα σαλόνια της Α1 και τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στα ερασιτεχνικά τμήματα καθώς και με την επανεκκίνηση του γυναικείου τμήματος για ανοδική πορεία δημιουργούνται οι καλύτερες συνθήκες και προοπτικές.

Τελειώνοντας ανέφερε ότι σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για τον αθλητισμό της πόλης βρίσκει ενωμένους όλους όσους ασχολούνται και αγαπούν το βόλεϊ στην Χαλκίδα.

Η Διοίκηση του ΑΠΦΣ Ηρακλή Χαλκίδας υπόσχεται ότι θα ενισχύσει αυτή την προοπτική και θα δώσει όλες τις δυνάμεις της για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Π.Φ.Σ.Ηρακλής Χαλκίδας Η νέα εποχή για το βόλεϊ στην Χαλκίδα
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject