Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
07-10-2017

Ηρακλής Χαλκίδας και Εθνικός Πειραιώς στον τελικό του τουρνουά της Χαλκίδας

Rate this item
(0 votes)
Ο Ηρακλής Χαλκίδας και ο Εθνικός Πειραιώς θα αγωνιστούν στον τελικό του τουρνουά που διοργανώνει η Χαλκίδα στο γυμναστήριο της Κανήθου. Οι διοργανωτές νίκησαν με 3-0 σετ τον ΑΟ Παλλήνης και ο Εθνικός Π. τον ΑΟ Κηφισιάς με 3-2 σετ.

Στην αναμέτρηση των δύο ομάδων της Volley League «Πάμε Στοίχημα» ο Εθνικός βρέθηκε να χάνει δύο φορές στο σκορ των σετ αλλά πήρε τη νίκη στο τάι μπρέικ. Με την Κηφισιά αγωνίστηκε ο Σλοβάκος ακραίος Γιάκομπ Χάκελ ο οποίος όμως έκλεισε σε ομάδα του Ισραήλ.

Τα σετ: 3-2 (22-25, 25-14, 22-25, 25-14, 15-10)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Ψάρρας): Δελιπρίμης, Μαντέκας, Τουρνάκης, Σέιφερτ, Νάιτ, Αμπανόζ / Βολουδάκης (λ), Σπυριούνης, Ράμος, Δημητούλης.

ΑΟΠ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Αρσενιάδης): Βόιτσικ, Χάκελ, Σονάρι, Νικολάκης, Σουλτανόπουλος, Εφραιμίδης / Κάπελας (λ), Παπαδόπουλος, Μελλές, Χριστδουλάκης (λ).

Στον δεύτερο αγώνα ο Ηρακλής Χαλκίδας νίκησε τον ΑΟ Παλλήνης με 3-0. Με τον Ηρακλή αγωνίστηκε διαγώνιος ο Μουτάμπαζι από τη Γκάνα μέχρι να αφιχθεί ο Τάπια. Ο τελευταίος αναμένεται να φτάσει τελικά την προσεχή Πέμπτη. Εκτός από τον Τάπια απουσίασε ο τραυματίας Τσολάκος, ενώ με πυρετό αγωνίστηκε ο Γκελίνσκι.

Τα σετ: 3-0 (29-27, 25-19, 25-18)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γκολίτσης): Γκελίντσκι, Μουτάμπαζι, Μακρυγιάννης, Χαραλαμπίδης, Μακ Γουίλιαμ, Μότα / Τσαδήμας (λ), Κολτσιάκης, Αδάμ, Κοντούλης.

ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Αλεξανδρόπουλος): Αδαμόπουλος, Λυκούρεσης, Μήττας, Μπιλλήρης, Ρούσος, Τσικάτος / Μπούρας (λ), Αντωνάκης.

Tην Κυριακή στις 17.00 θα γίνει ο μικρός τελικός μεταξύ του ΑΟΠ Κηφισιάς και του ΑΟ Παλλήνης και ο τελικός στις 19.00 μεταξύ του Εθνικού Πειραιώς και του Ηρακλή Χαλκίδας.

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Π.Φ.Σ.Ηρακλής Χαλκίδας Ηρακλής Χαλκίδας και Εθνικός Πειραιώς στον τελικό του τουρνουά της Χαλκίδας
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject