Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
22-08-2013

«Να φέρουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο γήπεδο»

Rate this item
(0 votes)
Ρεπορτάζ Τάνια Δήμου - Θεσσαλονίκη:
Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ με φόντο τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον τεχνικό της ομάδας Στέλιο Καζάζη, μιλώντας στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην αίθουσα τύπου του PAOK Sports Arena παρουσία της διοίκησης και των αθλητών της ομάδας, να ζητάει από τους παίκτες του να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε με τις επιτυχίες τους να φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο. 
«"Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία. Το πιο σημαντικό από όλα είναι σε όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ημέρα να μη σταματήσουμε να προσπαθούμε και να πιστεύουμε. Είμαστε μια καινούρια ομάδα και αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε πολύ δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Με τη φροντίδα της διοίκησης, τον πρόεδρο δίπλα μας, να κάνουμε τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια που μπορούμε ώστε η ομάδας μας να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο και για να προσπαθήσουμε να την πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Π.Α.Ο.Κ. «Να φέρουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο γήπεδο»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject