Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-05-2018

Κώστας Αρσενιάδης «Εύχομαι γεμάτα γήπεδα με φίλους του βόλεϊ και όχι οπαδούς»

Rate this item
(1 Vote)
Μετά την ανάδειξη της κορυφαίας ομάδας της Volley League Πάμε Στοίχημα 2017-18 από τους προπονητές ήρθε η σειρά να δούμε τις εντυπώσεις των προπονητών των 12 ομάδων, τις επιλογές τους, την αποκάλυψη της δυσκολότερης και ωραιότερης στιγμής για την ομάδα τους, την πρόταση τους για το fair play της περιόδου 2017-18 αλλά και την ευχή τους για την σεζόν 2018-19.

 

Kάθε ημέρα θα γίνεται η παρουσίαση ενός προπονητή. H δεύτερη παρουσίαση ανήκει στον προπονητή του ΑΟΠ Κηφισιάς Κώστα Αρσενιάδη ο οποίος τη σεζόν 2017-18 βρέθηκε για 7η συνεχή σεζόν και 8η συνολικά στον πάγκο της ομάδας των βορείων προαστίων.

 

Επιλογές κορυφαίων 2017-18: Κώστας Αρσενιάδης (ΑΟΠ Κηφισιάς)

Πασαδόρος: Φαμπιάν Ντρίζγκα (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Διαγώνιος: Νικολάι Ουτσίκοφ (ΠΑΟΚ)

Ακραίος: Τοντόρ Αλεξίεφ (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Ακραίος: Ραφαήλ Κουμεντάκης (ΠΑΟΚ)

Κεντρικός: Μάρκους Μπέμε (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Κεντρικός: Παναγιώτης Πελεκούδας (ΠΑΟΚ)

Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης (ΑΟ Φοίνικας Σύρου)

Κ20: Δημήτρης Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός ΑΟ)

Προπονητής: Θανάσης Στράντζαλης (πρώην ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου)

 

Για τον στόχο και την επιλογή του προπονητή που «δεν θέλει να έχει αντίπαλο»: «Ο πρώτος στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή ήταν η είσοδος στην πρώτη 8αδα του πρωταθλήματος. Ξέραμε πως το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Θυμίζω πως η Κηφισιά έκανε και πάλι τον σχεδιασμό της την τελευταία στιγμή και μπήκαμε στο πρωτάθλημα με βασικές απουσίες σε βασικές θέσεις. Αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε τον Χαντ διαγώνιο και αυτό ήταν μία επιλογή που είχε ρίσκο αλλά μας βγήκε. Ολοι οι αθλητές όπως και η διοίκηση έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να βρούμε λύσεις και να καλύψουμε κενά. Το παλέψαμε όλοι μαζί και το πετύχαμε όλοι μαζί και αυτό είναι που ξεχωρίζω. Αντέξαμε στο χρόνο, είχαμε διάρκεια και μπήκαμε στην 4αδα παλεύοντας με τον Ολυμπιακό για μία θέση στον τελικό. Αυτό ήταν υπέρβαση. Παρόλα αυτά ηττηθήκαμε δύο φορές από μία πολύ καλή ομάδα όπως ήταν η Νίκη Αιγινίου η οποία τελικά υποβιβάστηκε. Είναι κρίμα γιατί άξιζε να βρίσκεται στην κατηγορία. Χάσαμε δύο φορές από τη Νίκη και για αυτό ψηφίζω τον πρώην προπονητή της Θανάση Στράντζαλη ως τον προπονητή που με δυσκόλεψε περισσότερο».

 

Το fair play της σεζόν 2017-18: «Το επεισόδιο που έγινε με τον Ιγκρο Ντε Σόουζα στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή Χαλκίδας. Νικήσαμε 3-2 σετ μετά από εξαντλητικό αγώνα και υπερπροσπάθεια του Ιγκορ Ντε Σόουζα που στο τέλος λιποθύμησε και τον πήγαμε στο νοσοκομείο. Ηταν συγκινητική η προσπάθεια του αθλητή, αλλά και η βοήθεια των ανθρώπων και των παικτών του Ηρακλή Χαλκίδας που συμπαραστάθηκαν με το παραπάνω στον αθλητή μας».

 

Η πιο δύσκολη στιγμή: «Σε μία προπόνηση κάπου στα τέλη Γενάρη και πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Μετς κάναμε μία άσκηση στο μπλοκ. Πέταξα τη μπάλα με δύναμη και τραυμάτισα άθελα μου στο δάκτυλο τον Δημήτρη Εφραιμίδη ο οποίος στη συνέχεια δεν αγωνίστηκε. Ηταν κάτι που με στεναχώρησε πολύ και το φέρω βαρέως διότι τραυμάτισα τον αθλητή μου έστω και κατά λάθος».

 

Η κορυφαία στιγμή: «Η νίκη με 3-0 σετ που κάναμε στη Θεσσαλονίκη επί του Ηρακλή για τα πλέι οφ και που άνοιξε το δρόμο για είσοδο μας στα ημιτελικά του πρωταθλήματος».

 

Η ευχή για τη σεζόν 2018-19: «Θα ήθελα να γεμίσουν τα γήπεδα του βόλεϊ να γεμίσουν με φιλάθλους και όχι μόνο οργανωμένους οπαδούς. Να είναι έτοιμοι να ευχαριστηθούν. Να επενδύσουμε περισσότερα στην προβολή του αθλήματος αλλά και στις υποδομές και αναφέρομαι στην οργάνωση και αναβάθμιση των πρωταθλημάτων μικρών κατηγοριών αλλά και στην κατασκευή νέων γυμναστηρίων».

 

 

Την Τετάρτη 16 Μαΐου θα γίνει η παρουσίαση των απόψεων του προπονητή του ΑΠΦΣ Ηρακλή Χαλκίδας Σπύρου Γκολίτση.

 

 

 

 

 

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ο.Π.Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης «Εύχομαι γεμάτα γήπεδα με φίλους του βόλεϊ και όχι οπαδούς»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject