Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-09-2013

«Αξιόπιστο, φερέγγυο και αναβαθμισμένο...»

Rate this item
(0 votes)
Cannot find ESAP/KLHROSH/2013 folder inside /var/www/vhosts/volleyleague.gr/public_html/images/photogallery/ESAP/KLHROSH/2013/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:Apache
Client OS:Unknown
PHP:5.6.40
Με αφετηρία το Δημαρχείο της Κηφισιάς έγινε το πρώτο ανεπίσημο σερβίς στο πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14. Παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό, τον Δήμαρχο Κηφισιάς Νίκο Χιωτάκη, του προέδρου της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη
εκπροσώπων από το ποδόσφαιρο (διευθυντής Super League Μιχάλης Αναγνώστου), το μπάσκετ (ο διευθυντής marketing Μιχάλης Μπακίρης), το χάντμπολ (πρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηιωάννου, παραγόντων των 12 σωματείων που θα αγωνιστούν στην Βόλεϊ Λιγκ αλλά και ομάδων της Α2 ανδρών έγινε η πανηγυρική διαδικασία της κλήρωσης του 46ου πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει κι επίσημα στις 12 Οκτωβρίου.
 
Νωρίτερα τιμήθηκαν οι κορυφαίοι της προηγούμενης σεζόν. Εκτός από τον ΜVP Μπόγιαν Γιορντάνοφ δόθηκαν επτά βραβεύσεις στους παίκτες της καλύτερης επτάδας, βραβεύτηκε ο Δημήτρης Καζάζης ως καλύτερος προπονητής της περιόδου 2013-14, ο Δημήτρης Αυλίδης κορυφαίος παράγοντας στα γεννέθλια των 30 ετών από την ίδρυση της Νίκης Αιγινίου αλλά και ο διαιτητής Αλέξανδρος Βαρθαλίτης για την προσφορά του στο άθλημα.
 
Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος προερχόμενος από συνεδρίασης Δ.Σ. επτά ωρών καλωσόρισε τον υπουργό αθλητισμού, τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, τους αθλητές, τους παράγοντες των σωματείων, τους διαιτητές και δήλωσε:
 
«Η σημερινή εκδήλωση αποτελεί την αφετηρία της νέας αγωνιστικής περιόδου. Είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε καλά. Το καλοκαίρι κάναμε πολύ δουλειά για να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό, ένα πρωτάθλημα γεμάτο εκπλήξεις Οι παράγοντες όλων των ομάδων έχουν καταλάβει πως θα πρέπει να είναι φερέγγυοι και αξιόπιστοι και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι για να δούμε ένα ωραίο πρωτάθλημα. Τα ρόστερ δείχνουν πως δεν υπάρχουν φαβορί και πως καμία ομάδα δεν λες πως μπορεί να πάρει κάποιον τίτλο. Έχουμε καλούς διαιτητές και πολύ καλούς προπονητές. Αν δεν υπάρξει γκρίνια όλα θα πάνε καλά. Θα έχουμε πολλές εκπλήξεις και σε λίγο θα ακούσουμε και μία ακόμα έκπληξη που αποφασίστηκε πριν από λίγο στο ΔΣ. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και υγεία σε παίκτες, προπονητές και διαιτητές».
 
 
Νίκος Χιωτάκης: «Η Κηφισιά κέντρο του αθλητισμού»

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης που είναι και ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης της κλήρωσης δήλωσε: «Σας καλωσορίζω στην φιλόξενη πόλη μας. Η Κηφισιά έχει τρεις ομάδες σε υψηλό επίπεδο, το μπάσκετ ανδρών, το βόλεϊ ανδρών με τον ΑΟΚ και τον Ηρακλή Κηφισιάς στις γυναίκες. Καλούμε τους φίλους του αθλητισμού και του βόλεϊ να παρακολουθήσουν τους αγώνες του εφετινού πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών. Κάνουμε μεγάλες προσπάθειες και ελπίζω πως για άλλη μια σεζόν η ομάδα της πόλης μας θα πετύχει τους στόχους της. Προσωπικά το σαββατοκύριακο θα το περνάω στο Ζηρίνειο, αλλά θα βλέπω και τον... Πανιώνιο».

 

Γιάννης Ανδριανός: «Κοντά στο βόλεϊ...»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός έδειξε αρκετά ενημερωμένος για τα δεδομένα του νέου πρωταθλήματος και έκανε αναφορά και στην απώλεια του Νίκου Σαμαρά: «Εύχομαι κάθε επιτυχία στο πρωτάθλημα. Εύχομαι υγεία σε όλους, υψηλής ποιότητας θέαμα όπως παραδοσιακά προσφέρει το βόλεϊ. Ειδικά φέτος που θα έχουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με τις μισές ομάδες να είναι από την Περιφέρεια. Το μυαλό μας είναι στον αδικοχαμένο Νίκο Σαμαρά που τόσο έχει προσφέρει στο άθλημα και τόσο πολύ λείπει σε όλους μας. Το βόλεϊ έχει πληγεί λιγότερο από τη βία. Η Πολιτεία θα είναι δίπλα στους ανθρώπους του βόλεϊ. Έχει την βούληση να συμβάλει σε αυτή την προσπάθεια. Στο θέμα των γηπέδων θα πρέπει οι αρμόδιες Περιφέρειες να κινηθούν τάχιστα. Εύχομαι μία καλή σεζόν. Στόχος μας είναι η Ανάπτυξη του αθλητισμού και η στήριξη του αθλητή».

 

Αχιλλέας Μαυρομάτης: «Θυμόμαστε μόνο ωραίες εικόνες»

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης επισήμανε: «Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία, λιγότερα προβλήματα και ακόμα καλύτερη συνεργασία για όλους μας. Τα προβλήματα είναι πολλά, αλλά με βρίσκει σύμφωνο η αισιοδοξία που εξέφρασαν οι προηγούμενοι ομιλητές. Το άθλημα μας ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια αλλά πλέον έχει μια ασυνήθιστη ηρεμία. Είμαι σίγουρος πως θα βγει πέρα η χρονιά και τη νέα θα θυμόμαστε μόνο ωραίες εικόνες. Ελπίζω πως πλέον το άθλημα μας να φτάσει εκεί που του αξίζει. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια της Πολιτείας για το θέμα των γηπέδων αλλά και για το οικονομικό. Δεν είναι η ώρα για παράπονα. Είναι ώρα να πούμε καλή επιτυχία σε όλους. Καλή χρονιά σε όλους».

 

«Να κρατήσουμε τα κεκτημένα»

Συμβολική παρουσία είχαν ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης και ο Μάριος Γκιούρδας με τον δεύτερο να εκφράζει την αισιοδοξία του για τη δυναμική του νέου πρωταθλήματος, ενώ ο πρώτος έστειλε το μήνυμα: «Πάνω και από τις μεταγραφές και την ενίσχυση των ομάδων το πιο σημαντικό είναι που στο πρωτάθλημα μένει ο ΟΠΑΠ και η NOVA. Είναι το οξυγόνο για το ελληνικό βόλεϊ. Πρέπει να κρατήσουμε τα κεκτημένα για να κρατηθεί το βόλεϊ ψηλά μέσα σε δύσκολες εποχές».

 

 

 
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Εκδηλώσεις «Αξιόπιστο, φερέγγυο και αναβαθμισμένο...»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject