Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-09-2013

Μιχάλης Κυριάκου: «Καλή εμφάνιση παρά την κούραση»

Rate this item
(1 Vote)
Volleyleague
Νέα Πέραμος. Ρεπορτάζ Ελένη Γερούση:
Ο Κυριάκος Τσομπάνογλου, ο Απόστολος Αρμενάκης και ο προπονητής του Άρη Μιχάλης Κυριάκου δήλωσαν μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ:
Κυριάκος Τσομπάνογλου: «Στη σημερινή (27/09) αναμέτρηση βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας. Παρά την κούραση είχαμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Δε κρατάμε τόσο τη νίκη αλλά αυτά που έδειξε η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Παρουσιαστήκαμε πολύ καλύτεροι από ότι στην αναμέτρηση με τον Εθνικό την προηγούμενη εβδομάδα στην Αλεξανδρούπολη, η ομάδα δέθηκε σε αυτό το διάστημα ακόμη περισσότερο. Η νίκη δε λέει τίποτα. Θα προσπαθήσουμε μέρα με τη μέρα να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας».
Απόστολος Αρμενάκης: «Παρά το ατελείωτο ταξίδι και παρά την κούραση παίξαμε κατά διαστήματα πολύ καλά. Η νίκη δε λέει τίποτα. Συνεχίζουμε τη δουλειά για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια»
O προπονητής του Άρη Μιχάλης Κυριακού δήλωσε: «Δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα τα λάθη που κάναμε στην αναμέτρηση με τον Εθνικό και βγήκαν κάποια πράγματα από αυτά πολύ καλά. Μεγάλο μπράβο στους αθλητές που έφτασαν στο παρά πέντε στο γήπεδο… Μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές που καθυστέρησαν την έναρξη του αγώνα. Παρά την κούραση και τις απουσίες καταφέραμε να κάνουμε μια πολύ καλή εμφάνιση».
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Άρης Α.Σ. Μιχάλης Κυριάκου: «Καλή εμφάνιση παρά την κούραση»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject