Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-11-2019

Συνέντευξη Τύπου: Παβλίσεβιτς, Αδάμ, Δεληκώστας, Τακουρίδης (vid)

Rate this item
(0 votes)
Παρακολουθείστε τη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα Α.Ο.Φοίνικας Σύρου - Π.Α.Ο.Κ. Μιλούν ο προπονητής του Φοίνικα Ράτκο Παβλίσεβιτς, ο πασαδόρος του Φοίνικα Οδυσσέας Αδά, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας και ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Τακουρίδης.

 

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Ράτκο Παβλίσεβιτς δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και στην ομάδα μου και ευχαριστούμε τον coach Δεληκώστα για τα καλά του λόγια. Προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Δε νομίζω ότι παίξαμε άσχημα σήμερα. Απλά είχαμε απέναντι μας μια ομάδα με πολύ μεγάλη εμπειρία. Χρειάζεται να μελετήσουμε τα λάθη μας και να προπονηθούμε πιο σκληρά για τη δύσκολη συνέχεια».

Ο πασαδόρος του Φοίνικα Οδυσσέας Αδάμ δήλωσε: «Μπήκαμε σε αρκετά σημεία με δυναμισμό και πάθος. Κάποια λάθη στα τελευταία σετ δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε κάτι καλύτερο. Κρατάμε τα θετικά. Η εμπειρία και το σύνολο των παικτών του ΠΑΟΚ τους βοήθησε να πάρουν το παιχνίδι. Εύχομαι ότι καλύτερο και για τις δύο ομάδες. Κοιτάζουμε τον Παναθηναϊκό και τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ που θέλουμε πολύ τη νίκη και την πρόκριση στα τελικά. Τα καλύτερα έρχονται».

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Τακουρίδης είπε: «Ξέραμε ότι εδώ η Σύρος παίζει καλά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Είμαστε ευχαριστημένοι από τους 3 βαθμούς και τη νίκη. Μπορούμε να πάμε καλύτερα σε ορισμένους τομείς. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή μας και εύχομαι να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Kώστας Δεληκώστας δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Σύρου. Διαχρονικά είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί και έχει βολεϊκό κοινό. Χαίρομαι πολύ κάθε φορά που έρχομαι να παίξω στη Σύρο. Ο coach εχει κάνει πολύ καλή δουλειά εδώ και μια καλή ομάδα. Εμείς αρκετά καλοί στο μπλοκ άμυνα. Περιορίσαμε τους δύο ακραίους της Σύρου και τον Μήλη. Θα ήθελα να ήμασταν πιο σοβαροί στο 4ο σετ, κάναμε πολλά λάθη στο μπρέικ πόιντ και βάλαμε τη Σύρο στο παιχνίδι και επικρατήσαμε δύσκολα. Η δουλειά στο μπλοκ - άμυνα πάει αρκετά καλά. Εχουμε ένα νέο παίκτη, τον Βαν Ντικ και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη του εμφάνιση. Στη συνέχεια θα μας βοηθήσει πολύ».

Με Βαν Ντικ και Τακουρίδη ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-1 τον Φοίνικα (vid-pics)

Media

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Συνέντευξη Τύπου: Παβλίσεβιτς, Αδάμ, Δεληκώστας, Τακουρίδης (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject