Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-12-2019

Συνέντευξη Τύπου: Κανέλλος, Ρούσης, Νεόφυτος, Ζαλμάς (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο κεντρικός του Παμβοχαϊκου Μάκης Κανέλλος, ο πασαδόρος της Κηφισιάς Λυκούργος Ρούσης, ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος και ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου:
Ο κεντρικός του Παμβοχαϊκου Μάκης Κανέλλος δήλωσε: «Για ακόμα μία αγωνιστική δείξαμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και είμασταν ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος. Όλοι γνωρίζουν ότι δεν έχουμε κάνει προετοιμασία και κοιτάμε μέσα από τους αγώνες να προετοιμαστούμε. Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω στο τέλος του τρίτου σετ. Χρειαζόμασταν και θέλαμε ένα βαθμό αλλά δεν τα καταφέραμε. Κρατάμε την καλή μας απόδοση».

Ο πασαδόρος της Κηφισιάς Λυκούργος Ρούσης είπε: «Αυτό το παιχνίδι ήταν από αυτά που έπρεπε να πάρουμε και είναι σημαντικό ότι τα καταφέραμε. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε σθεναρή αντίσταση από τον Παμβοχαϊκό, ο οποίος έπαιξε εξαιρετική άμυνα. Καθοριστικό ήταν το σερβίς για εμάς και ειδικά από τον Αχιλλέα Μπάση και τον Ντε Πρα».

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος είπε: «Με την απόδοση που είχαμε θεωρώ ότι δικαιούμασταν κάποιο βαθμό ή βαθμούς. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Χάσαμε στις λεπτομέρειες. Υπήρχαν δύο στιγμές που είχαμε ατυχία. Ζητώ συγγνώμη για την αποβολή μου, αλλά πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι υπάρχει πίεση. Συνεχίσαμε την καλή μας προσπάθεια».

Ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς είπε: «Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Παμβοχαϊκό. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα, αλλά πιστεύω ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Ο Παμβοχαϊκός έπαιξε καλύτερα σε κομμάτια που δεν περιμέναμε και χειρότερα σε κομμάτια που περιμέναμε. Είχαμε καλό σερβίς και περίμενα περισσότερα πράγματα στο μπλοκ και στην αντεπίθεσή. Αν τελειώναμε τις κόντρα μπάλες θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα. Είμασταν κακοί στο να τελειώνουμε μπάλες. Είμαι ευχαριστημένος για τους τρεις βαθμούς ειδικά μετά από τη νίκη μας απέναντι στον Ολυμπιακό».

Media

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ο.Π.Κηφισιάς Συνέντευξη Τύπου: Κανέλλος, Ρούσης, Νεόφυτος, Ζαλμάς (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject