Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
07-10-2013

AEK: Να χαίρεται ο κόσμος και να μας σέβονται οι αντίπαλοι

Rate this item
(1 Vote)

Υψηλό ηθικό και χαμηλοί τόνοι χαρακτηρίζουν την επόμενη μέρα της σπουδαίας νίκης της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού στου Ρέντη με 3-2 σετ, νίκη η οποία ανοίγει διάπλατα το δρόμο των «κιτρινόμαυρων» για το φάιναλ-φορ του Λιγκ Καπ. Παράγοντες, προπονητές, παίκτες πανηγύρισαν με την ψυχή τους την επιτυχία την Κυριακή το βράδυ αλλά από σήμερα όλοι επέστρεψαν στη δουλειά.

«Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου, γεγονός που μας γεμίζει χαρά και μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε τη δύσκολη προσπάθεια, που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι για να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, την οποία θα χαίρεται ο κόσμος και θα σέβονται οι αντίπαλοι» δήλωσε ο πρόεδρος του ΤΑΠ, Αλέξης Αλεξίου ο οποίος έζησε από κοντά το θρίαμβο της ΑΕΚ.

Συγχαρητήρια στους παίκτες από Αλεξίου

Ο Αλεξίου, συνοδευόμενος από τις «ψυχές» του τμήματος, Μάνο Μακρή και Ζαχαρία Καμαρίκο, επισκέφθηκαν αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα τα αποδυτήρια της ομάδας κι έδωσαν τα συγχαρητήρια, τα δικά τους αλλά και του Προέδρου της Ερασιτεχνικής, Κωνσταντίνου Κοτσάτου, στο Γιώργο Κλαρούδα και τους παίκτες του.

«Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος επειδή αυτή ήταν η πρώτη επίσημη νίκη της ομάδας μας κατά του Ολυμπιακού, που είναι ο κυρίαρχος στο ελληνικό βόλεϊ τα τελευταία χρόνια. Δεν πετάμε όμως στα σύννεφα, δεν γίναμε από τη μια μέρα στην άλλη μεγάλη ομάδα. Έχουμε δρόμο ακόμη να διανύσουμε, γι αυτό κρατάμε χαμηλά το κεφάλι…» είπε ο Αλεξίου.

Και συνέχισε: «Αυτή η ομάδα, που στελεχώθηκε την τελευταία στιγμή και χτίστηκε μέσα σε λίγες μέρες, βρίσκεται ακόμη στο ξεκίνημα. Η εμφάνισή της όμως στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, μας κάνει να πιστεύουμε ότι, αν και «νεοφώτιστη», μπορεί να πετύχει πολλά στο φετινό πρωτάθλημα. Η χτεσινή νίκη στου Ρέντη μας λέει πως μπορούμε να τα καταφέρουμε…».

Ο Αλεξίου μίλησε και για τους στόχους που έχει βάλει η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. «Με το που αναλάβαμε, καταρτίσαμε ένα πλάνο τριετίας με βασικούς στόχους δυο: Η ΑΕΚ να εξυγιανθεί οικονομικά και τα τμήματά της να γίνουν πρωταγωνιστές σε όλα τα σπορ. Σε μια δύσκολη εποχή για τον τόπο, πράττουμε ό,τι είναι δυνατό για να τους υλοποιήσουμε και νίκες, όπως αυτή επί του Ολυμπιακού, μας δείχνουν ότι βαδίζουμε σωστά…» επεσήμανε.

Ρουμελιωτάκης: «Ανυπομονούμε για το πρωτάθλημα»

Ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης ήρθε από τον πάγκο και έδωσε μεγάλη ώθηση (12 πόντοι με 11/19 επιθέσεις, 1 άσος) στα δυο τελευταία σετ, ώστε να θεωρείται από τους

πρωταγωνιστές της νίκης. Πως εξηγεί ο ίδιος την εμφάνιση της ΑΕΚ στο ματς με τον Ολυμπιακό;

«Ξεκινήσαμε αργά αλλά βρήκαμε γρήγορα τη χημεία μας. Η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και είμαι βέβαιος ότι θα παίξει ακόμη καλύτερα στη συνέχεια. Η νίκη αυτή μας δίνει αυτοπεποίθηση και μας ανοίγει την όρεξη. Ανυπομονούμε να αρχίσει το πρωτάθλημα» τόνισε.

Ο 24χρονος ακραίος ο οποίος βρίσκεται για δεύτερο χρόνο στην ΑΕΚ, αποφεύγει να μιλά για τον εαυτό του. «Το βόλεϊ είναι ομαδικό άθλημα και η ομάδα έχει ανάγκη από την βοήθεια όλων. Εγώ προσπαθώ να είμαι σε καλή κατάσταση και να δίνω το 100% κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο» είπε.

Τόρρες: «Δεν στοίχσε το λάθος»

Ο Γκαρθία Τόρες εξήγησε πως χάθηκε το πρώτο match ball που είχε η ΑΕΚ στο tie break. O Iσπανός κεντρικός μόλις είχε κάνει με άσο το 13-14 και ετοιμάστηκε να ξανασερβίρει. Όμως αυτή τη φορά αστόχησε αρκετά στο σερβίς του.

«Ήθελα να στείλω τη μπάλα στη θέση 5. Εκεί σημάδευα αλλά η γωνία επαφής της μπάλας στο χέρι μου δεν ήταν αυτή που έπρεπε, με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει άουτ. Ευτυχώς δεν στοίχισε αυτό το λάθος μου και η ομάδα πήρε τη νίκη που πιστεύω ότι την δικαιούταν με βάση την απόδοσή της» δήλωσε ο Τόρες.

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ε.Κ. AEK: Να χαίρεται ο κόσμος και να μας σέβονται οι αντίπαλοι
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject