Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
10-10-2021

Τουρνουά Ο.Φ.Η: Μήνυμα ανθρωπιάς και απονομές σε Αυγενάκη, Καραμπέτσο

Rate this item
(0 votes)
Ο ΟΦΗ έστειλε ένα δυνατό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης με το μεγάλο Φιλανθρωπικό τουρνουά, που διοργάνωσε στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, με την συμμετοχή κορυφαίων ομάδων της Ελληνικής Λίγκας, όπως ο Παναθηναικός, ο Φοίνικας ONEX Σύρου και ο Μίλων.
Ολα τα έσοδα, απο το τριήμερο τουρνουά, θα διατεθούν στο σχολείο της περιοχής του Θραψανού, που επλήγη απο τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό στην Κρήτη. 

Το τουρνουά είχε όμως και μεγάλα αγωνιστικά οφέλη για τον ΟΦΗ, ο οποίος κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους, μέτρησε τις δυνάμεις του, ενόψει του πρωταθλήματος της Volley League, που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα.

Ο Παναθηναικός πήρε το μεγάλο ντέρμπι με τον Φοίνικα ONEX Σύρου με 3-2 στο ται-μπρέικ και κατέκτησε το τουρνουά.

Τη δεύτερη θέση πήρε ο Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου, την τρίτη ο Μίλων και την τέταρτη θέση ο ΟΦΗ.

Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Μίλωνα, ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας, δεν χρησιμοποίησε τους δυο κορυφαίους του παίκτες, τον Αμερικανό Deweese και τον Πορτορικάνο ακραίο Vargas, οι οποίοι προφυλάχθηκαν λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων ενόψει της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό.

Δεν αγωνίστηκε και ο Αργεντίνος ακραίος Λαπέρα, ο οποίος θα αντικατασταθεί απο τον ΟΦΗ, καθώς λόγω τραυματισμού, θα μείνει αρκετό καιρό εκτός.

Οι γηπεδούχοι εισέπραξαν θετικά μηνύματα απο τον ακραίο Πέτρο Κάλας, ο οποίος λόγω στρατιωτικού είχε χάσει προπονήσεις και πλέον επιστρέφει, αλλά και τον 19χρονο κεντρικό απο τα Χανιά Αλέξανδρο Τζουγκαράκη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τον Μίλωνα, ο ΟΦΗ έπαιξε στο παρκέ με τρείς Κρητικούς παίκτες (!) τον Γιαννόπουλο (ακραίος), τον Τεφτσή (λίμπερο) και τον Τζουγκαράκη (κεντρικό).

Ετσι ο Μίλων πήρε εύκολα τη νίκη, με εξαίρεση ίσως το ανταγωνιστικό πρώτο σετ (23-25).

Τα σετ: 21-25, 25-22, 21-25, 25-19, 15-9.

ΟΦΗ (Δεληκώστας): Στεφανίδης 1, Γιαννόπουλος 6, Κάλλας 14, Τεφτσής, Arpagiou, Δαρίδης, Βαιόπουλος 8, Τσέλιος 6, Σαλταφερίδης, Τζουγκαράκης 9.

Μίλων (Ψάρρας): Mούχλιας 3, Χανδρινός Σ. 9, Χανδρινός Α, Δοροκίδης 2, Gustavo 4, Urcevits 1, Σπιριούνης 11, Kaislaslao 9, Βελούδης, Borris 7, Δημόπουλος 4.

Απονομές και βραβεύσεις

Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι ΟΦΗ-Μίλων παρακολούθησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος τιμήθηκε απο το ΤΑΑ ΟΦΗ, (την πλακέτα παρέδωσε στον κ. Αυγενάκη το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ κ. Ελένη Καζάκου) για την μεγάλη του συμβολή στο επαγγελματικό βόλει, με τα έσοδα που λαμβάνουν πλέον οι ομάδες απο το ποσοστό των κερδών του στοιχήματος.

Ο Ηρακλειώτης Υπουργός των Σπορ συνεχάρη τον ΟΦΗ, για το υπέροχο τουρνουά που διοργάνωσε και τον ξεχωριστό σκοπό που είχε να στηριχθούν οι πληγέντες απο τον σεισμό και ανήγγειλε νέα χρηματοδότηση στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, μέσα στο φθινόπωρο.

Τιμήθηκε ακόμη, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, για την προσφορά του στο βόλει.

Ο διεθνής διαιτητής Επαμεινώνδας Γεροθόδωρος για την προσφορά του, στην διαιτησία.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης, για την προσφορά τους στον αθλητισμό και τον ΟΦΗ.

Σε μια υπέροχη κίνηση, οι αρχηγοί των αποστολών έλαβαν ένα καλάθι με Κρητικό μέλι, κρασί, λάδι και καφέ Δανδάλη, απο τον εκπρόσωπο του πολιτιστικού συλλόγου Θραψανού, κ. Μαυραντωνάκη, ο οποίος ευχαρίστησε τις ομάδες για την συμβολή τους, στην αποκατάσταση του σχολείου του χωριού.

Στόχος του ΟΦΗ, είναι αυτό το τουρνουά να γίνεται κάθε χρόνο στο Ηράκλειο και να αποτελεί μια γιορτή του βόλει και κίνηση κοινωνικής προσφοράς.

Tα αποτελέσματα του τουρνουά του ΟΦΗ

Παρασκευή 8/10/2021

Παναθηναϊκός - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων 3-0

Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ - Ο.Φ.Η. 3-0

Σάββατο  9/10/2021

A.O. Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου- ΑΟΝΣ Μίλων 3-1

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός Α.Ο. 0-3

Κυριακή 10/10/2021

Παναθηναϊκός Α.Ο. - A.O. Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου 3-2 

 ΟΦΗ – ΑΟΝΣ Μίλων 0-3 

H TEΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Παναθηναικός A.O. (3-0)
  2. A.O. Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου (2-1)
  3. ΑΟΝΣ Μίλων (0-3)
  4. ΟΦΗ (0-3).

Τα παιχνίδια της τρίτης μέρας Παναθηναικός-Φοίνικας 3-2 και ΟΦΗ-Μίλων 0-3 που μεταδόθηκαν σε LIVE STREAMING

 

 

Media



Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Ο.Φ.Η. Τουρνουά Ο.Φ.Η: Μήνυμα ανθρωπιάς και απονομές σε Αυγενάκη, Καραμπέτσο
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject