Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-06-2015

Το αγωνιστικό πρόγραμμα στο Καράβι του Σχoινιά

Rate this item
(0 votes)

Η Volleyleague διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά τουρνουά το Beach Volleyleague, στο «Καράβι» του Σχινιά. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις θα φιλοξενήσουν για πρώτη φορά τη διοργάνωση όπου θα αγωνιστούν πολλά αστέρια της Volleyeague και όχι μόνο.

 

Οι τελικοί της διοργάνωσης θα καλυφθούν σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση απο τα κανάλια της NOVASPORTS την Κυριακή 14 Ιουνίου και ώρα 18.30.


Παράλληλα θα διεξαχθεί τουρνουά Beach Volley σε κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών και Μεικτό, σε επίπεδα Open και Ερασιτεχνών (Golden – Silver) για τους φίλους του αθλήματος.


Τεχνική Σύσκεψη Ανδρών (Golden – Silver): Σάββατο 13 Ιουνίου 2015, Ώρα 09:00


Τεχνική Σύσκεψη Γυναικών (Golden – Silver): Σάββατο 13 Ιουνίου 2015, Ώρα 12:00


Τεχνική Σύσκεψη Μεικτού (Golden – Silver): Κυριακή 14 Ιουνίου 2015, Ώρα 09:30


Τεχνική Σύσκεψη Beach Volleyleague: Κυριακή 14 Ιουνίου 2015, Ώρα 09:30.


Κόστος Συμμετοχής: 10 ευρώ/άτομο ανα κατηγορία.


Όλοι οι συμμετέχοντες θα προμηθευτούν: Επίσημο μπλουζάκι της διοργάνωσης, νερά κατα τη διάρκεια των αγώνων, ενώ στους νικητές θα δoθούν μετάλλια και δώρα χορηγών.

Αγωνιστικό σύστημα: Οι ομάδες θα αγωνιστούν σε ομίλους των τριών ομάδων και θα παίξουν ένα σετ στους 25 πόντους. Προκρίνονται οι 2 πρώτοι απο κάθε όμιλο. Οι ημιτελικοί και τελικοί θα διεξαχθούν στα 2 νικηφόρα σετ.

Βρίσκεστε εδώ: News Beach Volley Το αγωνιστικό πρόγραμμα στο Καράβι του Σχoινιά
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject