Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-06-2015

Από την Σαντορίνη στο «Καράβι» μόνο για το Beach Volleyleague

Rate this item
(0 votes)

Μία ενδιαφέρουσα συμμετοχή έχει και εφέτος το τουρνουά του Beach Volleyleague, το οποίο διαξάγεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και σήμερα (13/06) άνοιξε την αυλαία του στο «Καράβι» του Σχοινιά.

Ειδικά προκειμένου να λάβουν μέρος στο τουρνουά Beach Volleyleague 2015 ήρθαν από την μακρινή Σαντορίνη, ενώ είναι μόνιμοι κάτοικοι εκεί, οι Γιώργος Κουτσογιαννόπουλος και Γιώργος Κελίδης. Βέβαια δεν είναι η πρώτη τους φορά στη διοργάνωση, αφού το ζευγάρι της άμμου, δοκίμασε τις δυνατότητες και στο περσινό τουρνουά στην Βάρκιζα.
Οι ίδιοι δήλωσαν: «Ήρθαμε χθες το βράδυ αεροπορικώς ειδικά για το τουρνουά. Συμμετείχαμε και πέρσι στο Yabanaki, μας άρεσε πάρα πολύ, ήταν μία εξαιρετική διοργάνωση με ανταγωνιστικό επίπεδο και αποφασίσαμε να έρθουμε ξανά εφέτος. Ελπίζουμε να τα πάμε καλά, να προχωρήσουμε. Στην Σαντορίνη δεν υπάρχουν τόσα τουρνουά και η Αθήνα είναι μία ευκαιρία αφού γίνονται πολλά και δυνατά. Η μετακίνηση από το νησί στην Αθήνα και πίσω είναι εύκολη, οπότε δεν το σκεφτήκαμε και πολύ να έρθουμε ξανάης ώστε να συμμετέχουμε και να διασκεδάσουμε στο τουρνουά της Λίγκας».

Βρίσκεστε εδώ: News Beach Volley Από την Σαντορίνη στο «Καράβι» μόνο για το Beach Volleyleague
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject