Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-06-2015

Γήπεδο «Βάσω Καραντάσιου - Μιχάλης Τριανταφυλλίδης»

Rate this item
(1 Vote)

Η συγκίνηση ξεχείλισε στο «Καράβι» του Σχοινιά, όταν στο περιθώριο των τελικών του 1ου σταθμού της Beach Volleyleague ο ιδιοκτήτης της εγκατάστασης τίμησε την Βάσω Καραντάσιου και τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη δίνοντας τους μια τιμητική πλακέτα.

 

Βεβαίως όλα έγιναν με αφορμή την ονοματοδοσία του κεντρικού γηπέδου με την χαλαζιακή άμμο σε γήπεδο «Βάσω Καραντάσιου – Μιχάλης Τριανταφυλλίδης».

 

Για την Βάσω Καραντάσιου ήταν ιδιαίτερη τιμή, αφού είναι το δεύτερο γήπεδο που παίρνει το όνομα της. Η ίδια δήλωσε συγκινημένη: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα αυτή η βράβευση και ευχαριστώ πολύ. Είναι το δεύτερο γήπεδο που παίρνει το όνομα μου, εν ζωή κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ελπίζω να έρχομαι και να βλέπω σπουδαίους αγώνες και σπουδαίες διοργανώσεις στο Καράβι», είπε αρχικά η Βάσω Καραντάσιου, για να σχολιάσει τη διοργάνωση της Beach Volleyleague: «Η διοργάνωση ήταν πάρα πολύ καλή, ελπίζω να την ευχαριστήθηκαν και οι αθλητές. Η εγκατάσταση είναι υπέροχη και χωρίς να θέλω να αδικήσω άλλους, νομίζω ότι είναι η ωραιότερη στην Ελλάδα. Αξίζει να φιλοξενηθούν μεγάλα τουρνουά εδώ. Ο Μπάμπης Μανιάτης και τα αδέρφια του έχουν κάνει τρομερή δουλειά. Έχουν στηρίξει το άθλημα εδώ και τρεις δεκαετίες και αξίζει να στηριχθεί από τον κόσμο».

 

Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης έχει πολλά χρόνια προσφοράς στον χώρο κι είδε κι εκείνος το όνομα του να γράφεται στο «Καράβι». Ο ίδιος είπε: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή για εμένα αυτό που έγινε. Ήταν κάτι το ξεχωριστό. Σε αυτό τον χώρο μάθαμε μπιτς βόλεϊ. Πριν από πολλά χρόνια κάποιοι...τρελοί ερχόμασταν εδώ και παίζαμε ασταμάτητα μέχρι το βράδυ και εδώ μάθαμε τα μυστικά του αθλήματος. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό μετά από τόσα χρόνια να βλέπεις το όνομα σου να δίνεται στον χώρο που έμαθες μπιτς βόλεϊ».
Όσο για την τρίτη συνεχόμενη χρονιά του τουρνουά, δήλωσε:«Νομίζω ότι το τουρνουά καθιερώνεται και μας ικανοποιεί. Αυτό φαίνεται από τα παιδιά που το αγκαλιάζουν και βλέπετε 102 συμμετοχές και ακούμε τα καλύτερα σχόλια κατά την αποχώρηση τους. Τα παιδιά ήταν όλα με ένα χαμόγελο στα χείλη και είναι πολύ σημαντικό αυτό που μπορείς να τους προσφέρεις. Χτίζεις και χαρακτήρες μέσα σε ένα τέτοιο άθλημα, μέσα από τις δύσκολες συνθήκες και νομίζω ότι έχουμε βάλει ένα πετραδάκι σε αυτό. Υπάρχει κέφι και διάθεση και ελπίζουμε πως βήμα - βήμα αυτός ο θεσμός θα καθιερωθεί και θα καλυτερεύει συνέχεια».

 

 

Βρίσκεστε εδώ: News Beach Volley Γήπεδο «Βάσω Καραντάσιου - Μιχάλης Τριανταφυλλίδης»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject