Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-06-2013

«Αφιερωμένο στην Αλεξανδρούπολη»

Rate this item
(0 votes)
Oι νικητές των ομίλων βορρά και νότου στην κατηγορία επαγγελματιών παικτών του Beach Volleyleague 2013 μίλησαν για τις επιτυχίες τους στην Α΄φάση της διοργάνωσης που τους δίνει και πρόκριση στην τελική φάση που θα γίνει 3-4 Αυγούστου 2013. Οι εβρίτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ραφαήλ Κουμεντάκης, Κώστας Δαλακούρας και οι Σταύρος Βλαχάκης, Νίκος Παπαγγελόπουλος μίλησαν για τις επιτυχίες τους:
Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης είπε: «Δεν είχαμε ξαναπαίξει μπιτς βόλεϊ το καλοκαίρι και το κάναμε με μεγάλη ευχαρίστηση και πιο πολύ για προπόνηση. Η αλήθεια είναι ότι δεν σκοπεύουμε να το συνεχίσουμε σαν άθλημα παρά μόνο για προπονηση το καλοκαίρι αλλά σίγουρα ποτέ δεν πρέπει να λες πότε...».
 
Ο Κώστας Δαλακούρας είπε: «Η οργάνωση εδώ είναι καταπληκτική. Το τουρνουά που διοργανώνει η ΕΣΑΠ είναι πολύ καλή ιδέα και ελπίδω να γίνει θεσμό για το μέλλον. Αφιερώνουμε την πρωτιά στον σύλλογο μας, στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και στους δικούς μας ανθρώπους».
 
Ο Σταύρος Βλαχάκης που ερασιτεχνικά παίζει βόλεϊ εδώ και αρκετά χρόνια και πλέον αγωνίζεται στην Κηφισιά είπε: «Είμαστε καλοί φίλοι με το Νίκο και είχαμε μόνο ευχάριστα πράγματα να συζητήσουμε, μεταξύ αυτώ και η ιδέα να αγωνιστούμε στα τουρνουά της ΕΣΑΠ. Αυτή τη διοργάνωση την περιμέναμε όλο το χειμώνα. Όλοι οι αθλητές θέλουμε να συνεχιστεί και να αναβαθμιστεί. Ειναι ωραίο να φτάνεις στην κορυφή σε όποιο τουρνουά και να παίζεις».
 
Ο Νίκος Παπαγγελόπουλος δήλωσε: «Όλη τη χρονιά στην Κηφισιά λέγαμε ότι θα ήταν ωραίο να παίξουμε συμπαίκτες με τον Σταύρο. Το επίπεδο ήταν καλό αλλά κι εμείς κάναμε καλή προετοιμασία. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Αύγουστο στους τελικούς. Μέχρι τότε δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει. Μακάρι να είμαστε καλά και θα παίξουμε για να διασκεδάσουμε. Μακάρι να γίνει αυτό το τουρνουά ένας δυνατός θεσμός».
 
Περισσότερες φωτογραφίες - newsports.eu: ΕΔΩ
 
finalmenkoum.JPGdrakoularakou-korou.JPGvasileiadis-tarnatoros.JPGmeikto55.jpgpapastathopoulos-karantasiou-roumeliotis.jpgkarantas-vamva-arva-roum.JPGvambakousi-vambakousis-arvaniti.jpgkarantasiou-roumeliotis.JPGmen9.JPGdalakouras-beli-koymentiakis.jpg

Albums


 
Βρίσκεστε εδώ: News Beach Volley «Αφιερωμένο στην Αλεξανδρούπολη»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject