Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
08-07-2013

Έμειναν στην Κρήτη οι τίτλοι του 14ου Nova Beach Volley Tournament

Rate this item
(0 votes)
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 14ο Nova Beach Volley Tournament που ολοκληρώθηκε στους Αγίους Αποστόλους στα Χανιά με τη συμμετοχή 75 ομάδων και τη συμμετοχή εκατοντάδων θεατών.
Στον Σύλλογο της Νέας Κυδωνίας Χανίων θα μείνει η κούπα στους άνδρες. Στον τελικό των ανδρών σε γεμάτες εξέδρες οι γηπεδούχοι Νεκτάριος Γεωργακόπουλος και Αλέξανδρος Αλεξιάδης νίκησαν 2-0 σετ την ομάδα των Μαρούλη / Ξυλούρη που δεν επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που την ήθελε να κατακτά τον τίτλο. (video: ΕΔΩ)
 
«Αφιερώνω την κούπα στον πατέρα μου» έλεγε ο 20χρονος «τενίστας» Αλέξανδρος ενώ ο 35άρης Νεκτάριος αφιέρωνε τον τίτλο στην οικογένειά του. Ήταν ένας συγκλονιστικός τελικός με τον κόσμο να συμμετέχει στην γιορτή του αθλήματος.  Δείτε έναν από τους κερδισμένους πόντους των νικητών του τουρνουά.
 
Τζουβαδάκη και το 2013
 
Όπως και πέρσι έτσι και φέτος στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά η «βασίλισσα» των τουρνουά Nova έχει το ίδιο ονοματεπώνυμο: Χριστίνα Τζουβαδάκη

Τι και αν άλλαξε συμπαίκτρια... Βρήκε νέο κίνητρο δίπλα στην Ελεάνα Χατζάκη και κατάφεραν με 2-0 σετ (21-19, 21-19) να νικήσουν τις αδελφές Ιωάννα και Κωνσταντίνα Βλαχάκη και να κατακτήσουν το πρώτο τουρνουά του 14ου Nova Beach Volley Tournament. (video: ΕΔΩ)

«Αφιερώνω τον τέταρτο μου τίτλο στην άμμο σε όλες τις συμπαίκτριες που είχα. Με έκαναν καλύτερη και τους οφείλω πολλά. Φέτος πέρασα καλύτερα από κάθε άλλη φορά στο τουρνουά της Nova. Το επίπεδο ήταν υψηλότερο από κάθε άλλη φορά και είδατε ότι ο τελικός κρίθηκε στην μικρότερη διαφορά πόντων. Αυτό τα λέει όλα» έλεγε περιχαρής η πολυνίκης του θεσμού Χριστίνα Τζουβαδάκη με την μικρότερη αλλά θαυματουργή Ελεάνα Χατζάκη να αφιερώνει την κατάκτηση του τροπαίου στην αδελφή της Ραφαέλα η οποία αποκλείστηκε στον ημιτελικό. «Της το αφιερώνω, τον αξίζει αυτόν τον τίτλο» είπε η Ελεάνα που μέχρι φέτος ήταν ζευγάρι στην άμμο με την αδελφή της. Δείτε τον τελευταίο πόντο του τελικού από την Ελεάνα Χατζάκη.
Βρίσκεστε εδώ: News Beach Volley Έμειναν στην Κρήτη οι τίτλοι του 14ου Nova Beach Volley Tournament
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject