Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
05-06-2019

Η ώρα του Βeach Volley League ΟΠΑΠ 2019

Rate this item
(0 votes)
Η ΕΣΑΠ για 7η χρονιά διοργανώνει το Βeach Volley League ΟΠΑΠ με τα αστέρια της σάλας από το πρωτάθλημα της Volley League.

 

Το πρωτάθλημα Beach Volley League ΟΠΑΠ  θα γίνει το σαββατοκύριακο 29-30 Ιουνίου 2019 στην υποδειγματική εγκατάσταση «Kαράβι Κλαμπ» στην παραλία του Σχοινιά με επαγγελματίες αθλητές που θα εκπροσωπούν τις ομάδες της Volley League, προσφέροντας υψηλό αγωνιστικό θέαμα, αλλά και με αγώνες ερασιτεχνών σε άνδρες, γυναίκες και μεικτό, σε silver και golden κατηγορία. 

Η τελική φάση της Beach Volley League ΟΠΑΠ, θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.  

Για πρώτη φορά μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης Βeach Volley League θα είναι ο ΟΠΑΠ, που εδώ και 13 χρόνια στηρίζει έμπρακτα το άθλημα της Πετοσφαίρισης.

Πρόγραμμα
 
Σάββατο 29 Ιουνίου - «Καράβι  Σχοινιάς» Ερασιτέχνες (silver γυναικών/silver ανδρών/golden μικτό) & Προκριματικά Βeach Volley League  ΟΠΑΠ

Κυριακή 30 Ιουνίου «Καράβι  Σχοινιάς» ,  Ερασιτέχνες (golden γυναικών/golden ανδρών/silver μικτό) & Τελικοί Beach Volley League OΠΑΠ

Θα ακολουθήσει αναλυτικό Δελτίο Τύπου με εκτενή  ενημέρωση για όλες τις κατηγορίες.

Βρίσκεστε εδώ: News Beach Volley Η ώρα του Βeach Volley League ΟΠΑΠ 2019
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject