Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-04-2022

Ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ

Rate this item
(0 votes)
Ανακοίνωση του Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής στο Ο.Α.Κ.Α:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ενημερώνει ότι θα ανοίξουν επιπλέον θύρες στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη 28 Απριλίου για τον αγώνα με τον Φοίνικα προς διευκόλυνση των φιλάθλων και αποφυγή συνωστισμού στις εισόδους.

"Το «τριφύλλι» προσκαλεί όλους τους φίλους του Συλλόγου για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του 26ου Πρωταθλήματος μαζί με την ομάδα στην τελευταία αγωνιστική της Volley league κόντρα στον Φοίνικα την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 19.15 στο ΟΑΚΑ!

Για την είσοδο στο ΟΑΚΑ:

Όλες οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν τον αγώνα, δηλαδή στις 17.15.                             

Οι κάτοχοι διαρκείας VIP θα εισέρχονται από την Θύρα 14 (VIP) με τo σκανάρισμα της κάρτας τους στην είσοδο.

Όλα τα υπόλοιπα εισιτήρια και οι απλοί κάτοχοι κάρτας διαρκείας θα εισέρχονται από τις Θύρες 3, 11 και 29 με τo σκανάρισμα του εισιτηρίου ή της κάρτας τους στην είσοδο.

Για αγορά εισιτηρίου:

Η τιμή της γενικής εισόδου είναι 10 ευρώ.

Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά μπορούν μέσω της viva στο ακόλουθο Link: https://www.viva.gr/tickets/sports/pao-foinikas-syrou-volley-league-andron-1/

Παράλληλα, οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από το γραφείο μελών στο γήπεδο Λ. Αλεξάνδρας δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» από την Τρίτη 26 Απριλίου (10.00 – 16.00) έως και την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 14.00.

Η πώληση εισιτηρίων στο ΟΑΚΑ θα ξεκινήσει την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 17.15 στα εκδοτήρια στο Parking 5".

 

Από το Γραφείο Τύπου του Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός Α.Ο.

Βρίσκεστε εδώ: News CEV Cup Παναθηναϊκός Α.Ο. Ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject