Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
24-10-2013

Ο Εθνικός κατέκτησε σετ και εντυπώσεις στο Μπελχάτοφ

Rate this item
(0 votes)
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης πάλεψε στο Μπελχάτοφ της Πολωνίας, πήρε ένα σετ αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει και τα προγνωστικά απέναντι στην πανίσχυρη Σκρα η οποία και επικράτησε 3-1 σετ στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας (CEV Cup).
Ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη στις 30 Οκτωβρίου και ο Εθνικός χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ για να διεκδικήσει την πρόκριση στο «χρυσό» σετ. Σε περίπτωση που ο Εθνικός νικήσει 3-2 σετ θα προκριθεί η Σκρα.
 
Στο 1ο σετ η ακριτική ομάδα πάλεψε στα ίσια την πανίσχυρη αντίπαλο της. Έγινε μάχη πόντο πόντο ενώ τραυματίστηκε ο Γραμματικάκης πάνω από το φρύδι από τις κορδέλες που έπεσαν νωρίτερα. Ο έμπειρος κεντρικός γέμισε αίματα και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Από το 11-11 ο Εθνικός κυρίως με τον Μιγιαΐλοβιτς πήρε προβάδισμα δύο πόντων (17-15). Δύο μπλοκ των Πολωνών πάνω στον Σέρβο έφεραν την ισοφάριση (17-17) ενώ με τους Βλάσλι, Βλόνταρτσικ η Σκρα πέρασε μπροστά 22-19. Ο Ράιτς πήγε στη θέση του σερβίς κι με σερί 3-0 έβαλε τον Εθνικό μπροστά ο οποίος τελικά πήρε και το σετ 25-23.
 
 
Από το 2ο σετ οι Πολωνοί πίεσαν πιο πολύ στο σερβίς, ο Φαλάσκα επιστράτευσε ακόμα και τον Αντιγκά για να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής ομάδας του Σάκη Μουστακίδη πήραν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα φτάνοντας και στη νίκη με 3-1 σετ.

Tα σετ: 3-1 (23-25, 25-18, 25-18, 25-17)

ΣΚΡΑ MΠΕΛΧΑΤΟΦ (Φαλάσκα): Βλάζλι, Βρόμνα, Κλος, Τουία, Βλόνταρτσικ, Ουριάρτε / Ζατόρσκι (λ), Κόντε, Αντιγκά, Μπρτζοβιτς.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μουστακίδης): Ράιτς, Μιγιαΐλοβιτς, Σιδηρόπουλος, Παπάζογλου, Δακακούρας, Ανδρεάδης / Δαρίδης (λ), Kασαμπαλής, Κ.Δαλακούρας, Γραμματικάκης, Κυριακίδης.
Βρίσκεστε εδώ: News CEV Cup Ευρωπαϊκά κύπελλα Ο Εθνικός κατέκτησε σετ και εντυπώσεις στο Μπελχάτοφ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject