Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
14-12-2015

Εκκληση Πιάτσα στον κόσμο για την ρεβάνς με την Κραϊόβα (15/12, 18.00, OTE Sport-6)

Rate this item
(0 votes)
Την ρουμανική Κραϊόβα υποδέχεται ο Ολυμπιακός την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου (18.00, OTE Sport-6) στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη με στόχο τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση στους «8» του CEV Cup.

Στον πρώτο αγώνα ο Ολυμπιακός νίκησε 3-2 σετ και συνεπώς έχει πλεονέκτημα, όμως, το έργο του δεν θα είναι εύκολο κάτι που τόνισε και ο Ιταλός προπονητής της πειραϊκής ομάδας Ρομπέρτο Πιάτσα.
 
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Πιάτσα ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των βολεϊμπολιστών. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στη σημασία της παρουσίας των οπαδών του Θρύλου στο κρίσιμο παιχνίδι με την Κραϊόβα τονίζοντας στο osfp.gr τα εξής:
 
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο αντίπαλός μας δεν έχει να χάσει κάτι. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση παίζει καλό βόλεϊ, πιέζει πολύ στο σερβίς όπως είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι στη Ρουμανία. Οι παίκτες μου πρέπει να κάνουν αυτό το βήμα για να συνεχίσουμε την πορεία στη διοργάνωση. Όλοι είναι έτοιμοι να παίξουν το καλύτερο παιχνίδι αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο και όχι στα λόγια ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Ελπίζω ότι οι φίλαθλοι θα είναι στο πλευρό μας γιατί ειδικά αύριο χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους περισσότερο από κάθε άλλη φορά τη φετινή σεζόν».
Βρίσκεστε εδώ: News CEV Cup Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Εκκληση Πιάτσα στον κόσμο για την ρεβάνς με την Κραϊόβα (15/12, 18.00, OTE Sport-6)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject