Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-01-2016

O Ολυμπιακός για τη νίκη - πρόκριση κόντρα στη Σουργκούτ του Μπρντόβιτς

Rate this item
(0 votes)
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στις 17.00 (OTE Sport 6) στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη την ρωσική Σουργκούτ στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «8» του Cev Cup.

 

Ο Ολυμπιακός στον πρώτο αγώνα είχε ηττηθεί με 3-2 σετ και για να προκριθεί απ΄ευθείας θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ. Εάν νικήσει 3-2 σετ θα παιχτεί και «χρυσό» σετ (15 πόντων) για την πρόκριση. Διαιτητές θα είναι ο Σέρβος Ντεγιάν Ρόγκιτς και ο Πολωνός Μάρεκ Λαγκιέρσκι.

Στη Σουργκούτ αγωνίζεται και ο Αλέξα Μπρντόβιτς (Νο 6), υιος του αείμνηστου Ντεγιάν Μπρντόβιτς που έφυγε από τη ζωή στις 22 Δεκεμβρίου 2015 σε ηιλικία 49 ετών. Ο Ντεγιάν είχε κατακτήσει δύο πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό.

Οι πειραιώτες ζουν και αναπνέουν για το συγκεκριμένο ματς και περιμένουν την θερμή συμπαράσταση του κόσμου τους η παρουσία του οποίου αναμένεται να τους δώσει σημαντική ώθηση για μια σπουδαία πρόκριση στoυς «4» της διοργάνωσης. Το ευχάριστο για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Πιάτσα είναι ότι δεν υπάρχουν απουσίες παικτών του.

Φιλίποφ: «Να γεμίσουμε το Ρέντη»

Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» Ντίμα Φιλίποφ μέσω του osfp.gr απεύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους του Θρύλου για να δώσουν δυναμικό παρών στο Ρέντη τονίζοντας τα εξής:« Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας και έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Να είστε σίγουροι ότι σαν Ολυμπιακός θα δώσουμε ο καθένας από εμάς το 101% για να περάσουμε και περιμένουμε από εσάς να δώσετε το ίδιο! Θέλουμε την στήριξη σας και να γεμίσουμε το Ρέντη! Να πάρουμε μαζί αυτή την πρόκριση γιατί το αξίζουμε! Όσον αφορά το παιχνίδι, πιστεύω ότι και εμείς και ο αντίπαλός μου ξέρουμε τα δυνατά σημεία αλλά και τα αδύναμα και εκεί θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε».

Γκούζντα: «Περιμένουμε τον κόσμο μας!»

Ο εκ των λίμπερο του Ολυμπιακού, Κόνραντ Γκούζντα δήλωσε στο osfp.gr : «Είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός τόσο σημαντικού αγώνα. Η εμφάνισή που πραγματοποιήσαμε στη Ρωσία μας επιτρέπει να έχουμε προσδοκίες για πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης. Περιμένουμε τον κόσμο μας να δώσει δυναμικό παρών γιατί η παρουσία του στο Ρέντη μας δίνει μεγάλο πλεονέκτημα».

Βρίσκεστε εδώ: News CEV Cup Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. O Ολυμπιακός για τη νίκη - πρόκριση κόντρα στη Σουργκούτ του Μπρντόβιτς
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject