Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-11-2022

Βίκινγκ Μπέργκεν - Παναθηναϊκός Α.Ο. (Challenge Cup, A αγώνας φάση 16, 1/12, 19:00, COSMOTE Sport 6 HD)

Rate this item
(0 votes)
Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο μεγάλο ντέρμπι πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός στρέφει και πάλι το ενδιαφέρον του στο Challenge Cup.

 

Tην Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στις 20:00 θα δοκιμαστεί στην έδρα της Βίκινγκ Μπέργκεν στη Νορβηγία για τον πρώτο αγώνα της φάσης των "16" του Challenge Cup με ξεκάθαρο στόχο θετικό αποτέλεσμα που θα ανοίξει το δρόμο της πρόκρισης.

Ο MVP Bίκος Cola της 6ης αγωνιστικής Γίρι Κόβαρ θα δώσει το σύνθημα νίκης.

Σε δήλωση του για το ματς ο Κόβαρ είπε  «Σίγουρα θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Δε γνωρίζουμε πολλά για τον αντίπαλό μας γεγονός που το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Το ταξίδι για Νορβηγία είναι αρκετά μεγάλο αλλά θα πρέπει να μπούμε από την αρχή δυνατά στο ματς με καλή ενέργεια. Στόχος μας μια καθαρή νίκη που θα μας φέρει σε  πλεονεκτική θέση για τη ρεβάνς στην έδρας μας ώστε να συνεχίσουμε την πορεία μας στο Challenge Cup».

20:00 Νορβηγία, Μπέργκεν-Παναθηναϊκός, Challenge Cup βόλεϊ ανδρών

Βρίσκεστε εδώ: News Challenge Cup Παναθηναϊκός Α.Ο. Βίκινγκ Μπέργκεν - Παναθηναϊκός Α.Ο. (Challenge Cup, A αγώνας φάση 16, 1/12, 19:00, COSMOTE Sport 6 HD)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject