Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
14-03-2023

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.: Η πρώτη προπόνηση στο ΣΕΦ πριν τον τελικό του Challenge Cup

Rate this item
(0 votes)
Στραμμένη την προσοχή της στον μεγάλο τελικό του Challenge Cup, την Τετάρτη (15/3, 20:00) στο ΣΕΦ, με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχει η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

 

Τη Δευτέρα (13/3) το απόγευμα, ο Θρύλος πήρε «γεύση» από το «μεταμορφωμένο» Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση. Οι «ερυθρόλευκοι», που διεκδικούν το τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας τους, συνεχίζουν με αμείωτη ένταση την προετοιμασία τους για τον δεύτερο τελικό του Challenge Cup με τους Ισραηλινούς, με μοναδικό στόχο να γράψουν ιστορία στο κατάμεστο -όπως αναμένεται- Φαληρικό Στάδιο. Υπενθυμίζεται, ότι μετά τη σπουδαία «καθαρή» νίκη (0-3) στον πρώτο τελικό στο Ισραήλ, η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι χρειάζεται δύο κερδισμένα σετ στον δεύτερο τελικό στο ΣΕΦ, ώστε να κατακτήσει τον βαρύτιμό τίτλο του Challenge Cup.

 

Aπό το Γραφείο Τύπου του Τ.Α.Α. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Βρίσκεστε εδώ: News Challenge Cup Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.: Η πρώτη προπόνηση στο ΣΕΦ πριν τον τελικό του Challenge Cup
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject