Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
04-10-2023

Βαλκανικό κύπελλο: Στην Προύσα ο Πήγασος Πολίχνης στην πρώτη ευρωπαϊκή εμπειρία

Rate this item
(0 votes)
Στην Προύσα βρίσκεται από χθες, Τρίτη 3/10, η αποστολή του Πήγασου Πολίχνης, ο οποίος θα αγωνιστεί στο Βαλκανικό κύπελλο με στόχο την πρώτη θέση που οδηγεί στο Challenge Cup ανδρών.

Η ομάδα του Γιάννη Ορφανού για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αγωνιστεί σε διεθνή διοργάνωση και κληρώθηκε στον Α' όμιλο μαζί με την Σέρβικη Σπάρτακ και την Μπόσνα από τη Βοσνία. Στον Β' όμιλο είναι η οικοδέσποινα Μπούρσα, η Πέτζα από το Κόσοβο και η Τετόβο από τη Βόρεια Μακεδονία.

Η πρεμιέρα του Πήγασου θα είναι την Πέμπτη 5/10 κόντρα στην Μπόσνα.

Το πρόγραμμα του Α' ομίλου

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου

17.00: Σπάρτακ - Μπόσνα

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου

17.00: Πήγασος Πολίχνης - Μπόσνα

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου

17.00: Σπάρτακ - Πήγασος Πολίχνης

Ο προπονητής κ. Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Τελείωσε μια περίοδος προετοιμασίας, έχουμε δώσει κάποια φιλικά παιχνίδια αλλά δυστυχώς δεν έχουμε προετοιμαστεί στο εκατό τοις εκατό, όπως ακριβώς θα θέλαμε και αυτό γιατί οι βαλκανικοί αγώνες ξεκινάνε πολύ νωρίς. Παρ' όλα αυτά προσπαθήσαμε να είμαστε όσο πιο συγκεντρωμένοι, όσο πιο έτοιμοι γίνεται γι' αυτή την περίοδο. Έχουμε μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια, δύο για τον όμιλο και ένα για την κατάταξη. Νομίζω ότι δεν έχουμε άγχος, για εμάς είναι χαρά. Για τον Πήγασο είναι κάτι πρωτόγνωρο, καταφέρνει μια ομάδα από την Πολίχνη να φτάσει να παίζει στην Ευρώπη και στο βαλκανικό οπότε πιστεύω ότι θα είναι μια ευχάριστη εμπειρία για όλους μας. Θα προσπαθήσουμε αν γίνεται κι αν το επιτρέψουν όλες οι συνθήκες να διεκδικήσουμε μια θέση παρά πέρα. Δυστυχώς όπως είπα δεν είμαστε εκατό τοις εκατό έτοιμοι και αυτό γιατί δύο μέρες πριν φύγουμε για την Τουρκία έρχεται να προστεθεί και ο ξένος μας, αυτό όπως καταλαβαίνουμε όλοι είναι από τα αρνητικά της προετοιμασίας, καθώς δεν τον είχαμε από την αρχή και έχουμε μπροστά μας λίγο χρόνο προσαρμογής. Περιμένουμε όμως να μας βοηθήσει όσο μπορεί και αυτές τις μέρες να μπει στο κλίμα της ομάδας».

Ο αρχηγός της ομάδας Αργύρης Μαυροβουνιώτης είπε : « Η ομάδα έχει δουλέψει αρκετά σκληρά αυτόν τον ένα μήνα και κάτι της προετοιμασίας. Κάναμε κάποια δυνατά φιλικά και πιστεύω ότι βγήκανε χρήσιμα συμπεράσματα από τον προπονητή μας. Έχουμε μπροστά μας τους βαλκανικούς αγώνες στην Προύσα, είναι σίγουρα υψηλού επιπέδου, δύσκολοι αγώνες όμως η ομάδα προετοιμάστηκε γι' αυτό. Σήμερα περιμένουμε και την προσθήκη του ξένου παίκτη μας ο οποίος πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ομάδα όσο περισσότερο μπορεί. Πάμε για το καλύτερο, πάμε να φέρουμε ότι περισσότερο μπορούμε ακόμα και την πρώτη θέση έτσι ώστε να συνεχίσουμε στο ευρωπαϊκό κύπελλο του challenge cup».

Βρίσκεστε εδώ: News Challenge Cup Βαλκανικό κύπελλο: Στην Προύσα ο Πήγασος Πολίχνης στην πρώτη ευρωπαϊκή εμπειρία
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject