Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
05-11-2013

H αντίπαλος του Φοίνικα ηττήθηκε 3-1 από τη Λοκομοτίβ Μπελογκόριε

Rate this item
(0 votes)
Την ήττα με 3-1 σετ για το ρωσικό πρωτάθλημα από την πρωταθλήτρια Ρωσίας και αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ Λοκομοτίβ Μπελογκόριε γνώρισε η Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ από την Λευκορωσία που την Τετάρτη θα υποδεχτεί τον Φοίνικα Σύρου για το Τσάλεντζ Καπ. Οι πληροφορίες λένε πως η αντίπαλος του Φοίνικα Σύρου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μάλιστα πήρε σετ από τη Μπελογκόριε στην έδρα της έχοντας εξαιρετικό σερβίς που της απέφερε 6 άσσους, ενώ πήρε και 5 πόντους από μπλοκ.

Κορυφαίοι ήταν οι Αβτσοτσένκο (Νο2 – 8 πόντοι), Ντραπίνσκι (Νο10 – 14 πόντοι), Σαβίνσκαγια (Νο11 – 0 πόντοι), Μορόζοφ (Νο13  - 6 πόντοι), Σμιελιέφσκι (Νο15 – 9 πόντοι), Λεφτσένκο (Νο17 – 5 πόντοι) και λίμπερο ο Σίντουκ (Νο14 – 55% υπ.).

Προπονητής είναι ο Αλιαξάνταρ Πασνιάκου και οι μοναδικοί… ξένοι είναι οι Ουκρανοί Λεφτσένκο και Σαβίνσκι που είναι κεντρικός και πασαδόρος αντίστοιχα.

Ψηλότερος παίκτης της ομάδας είναι ο 23χρονος κεντρικός Αρτούρ Ουντρίους, ενώ ο Αβτστσένκο είναι στ 2μ.04. Είναι ψηλή ομάδα με πολύ δύναμη σε σερβίς, επίθεση και μπλοκ.

Τα σετ: 25-11, 23-25, 25-20, 25-17)

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα σε ισάριθμους αγώνες στο ρωσικό πρωτάθλημα καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκε 3-2 σετ από την Ουράλ Ούφα. Παρά τις ήττες η Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ έχει αποκομίσει θετικά σχόλια με την παρουσία της στο ρωσικό πρωτάθλημα, ενώ ο Γκενάντι Τσιπούλιν (προπονητής της Μπελογκόριε) είπε πως «η Σαχτιόρ έχει μέλλον και είναι μια μεγάλη δύναμη στο πρωτάθλημα μας» δείχνοντας τη δυναμική της.

Με άλλα λόγια το έργο του Φοίνικα κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι αύριο στην πόλη Μογκίλεφ όπου θα γίνει ο αγώνας στο στάδιο SK Oλιμπιέτς.

 

Η αναχώρηση του Φοίνικα Σύρου: ΕΔΩ

Βρίσκεστε εδώ: News Challenge Cup Α.Ο.Φοίνικας Σύρου H αντίπαλος του Φοίνικα ηττήθηκε 3-1 από τη Λοκομοτίβ Μπελογκόριε
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject