Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-11-2017

Ο Ολυμπιακός αρχίζει από την Προύσα την Ευρωπαϊκή του πορεία

Rate this item
(0 votes)
Ο Ολυμπιακός ξεκινάει από την Προύσα της Τουρκίας το ευρωπαϊκό του ταξίδι στο Τσάλεντζ Καπ 2017-18. Οι κυπελλούχοι Ελλάδας θα αντιμετωπίσoυν την τουρκική Ινεγκόλ την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 17.00 στον πρώτο αγώνα του Β΄γύρου της προκριματικής φάσης. Οι αγώνες είναι διπλοί και η ρεβάνς θα δοθεί την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στις 19.30 στο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη. Διαιτητές του αποψινού αγώνα θα είναι ο Αλιαξάντρ Σουντζίεφ από το Αζερμπαϊτζάν και ο Ελβετός Σέντριτς Γκριέλιερ.

 

Οι πειραιώτες αναχώρησαν το πρωί της Τρίτης 21/11 από το «Ελ. Βενιζέλος» για το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και από εκεί οδικώς μετέβησαν στην πόλη Ινεγκόλ στην Προύσα. Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Κώστας Χριστοφιδέλης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Νίκος Ζουπάνης, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστας Στιβαχτής, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Άκης Δαρίδης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευάς Τσέλιος, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Μουνιόθ: «Δύσκολος αγώνας στην Τουρκία»

Ενόψει των αναμετρήσεων με την Ινεγκόλ ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Για εμάς είναι πολύ σημαντική η έναρξη του Challenge Cup. Θα έχουμε δύσκολα παιχνίδια με την Ινεγκόλ επειδή πρόκεται για μια πολύ καλή ομάδα που είναι συνηθισμένη να παίζει υψηλού επιπέδου παιχνίδια κάθε εβδομάδα. Θα χρειαστεί να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια για να αποκτήσουμε καλό ρυθμό. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να επιστρέψουμε στο γήπεδο μας για τη νίκη».

Οϊβάνεν: «Ετοιμοι για πρόκριση»

Ενόψει της αναμέτρησης με την Ινεγκόλ ο Μίκο Οϊβάνεν δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα στο Challenge Cup. Η ομάδα δουλεύει όλο αυτό το διάστημα με σκοπό να βρίσκεται στο κατάλληλο επίπεδο τη συγκεκριμένη περίοδο ούτως ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Σίγουρα μας ενδιαφέρει η προοπτική της ευρωπαϊκής συνέχειας σε συνδυασμό φυσικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος που αποτελεί τον βασικό μας στόχο. Αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα που μετέχει σε ένα από τα πιο δυνατά και ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Θα αγωνιστούμε με συγκέντρωση και σοβαρότητα για το θετικό αποτέλεσμα που θα μας δώσει το προβάδισμα στην υπόθεση της πρόκρισης».

Aυτή είναι η Ινεγκιόλ

Πρώτο εμπόδιο για το φετινό “ευρωπαϊκό ταξίδι” της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού είναι η Inegol Belediye Bursa, η οποία προέρχεται απο την ομώνυμη επαρχία, Ινεγκιόλ στην Προύσα της Τουρκίας. Η πόλη της Ινεγκιόλ αριθμεί περίπου στους 287.000 κατοίκους και πρόκειται για ένα απο τα βιομηχανικά κέντρα επίπλου της γείτονας χώρας. Μια πόλη της Τουρκίας και μάλιστα κοντά στην Κωνσταντινούπολη δεν θα μπορούσε να μην είναι γνωστή και για κάποια συνταγή φαγητού. Η Ινεγκιόλ λοιπόν είναι γνωστή για τους κεφτέδες της που έχουν την καταγωγή τους απο τα τσεβάπι που έφεραν στην περιοχή οι Βόσνιοι Μουσουλμάνοι κατά τους Βαλκανικούς Πολέμους. 

Η Inegöl Belediye Bursa, όπως είναι το πλήρες όνομα της αντιπάλου του Ολυμπιακού την Τετάρτη το βράδυ, αγωνίζεται στο Τουρκικό πρωτάθλημα, το οποίο θεωρείται το κορυφαίο του κόσμου αυτή τη στιγμή, κάτι που αρκεί για να φανερώσει οτι το έργο της ομάδας μας μόνο εύκολο δεν θα είναι. Αυτή την στιγμή φιγουράρει στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας πετύχει 4 νίκες σε 10 αγωνιστικές, ενώ προέρχεται απο εκτός έδρας θρίαμβο επι της Μπεσίκτας με 3-0 σετ. Χρώματα της είναι το πορτοκαλί και το μπλέ και αγωνίζεται στο İnegöl Spor Salonu BURSA ενώ εκτός απο το βόλεϊ, αναπτύσσει ακόμα την επιτραπέζια αντισφαίριση, τον στίβο, το μπάσκετ, την άρση βαρών την πάλη, την ενόργανη γυμναστική, την κολύμβηση και το τάε κβο ντο!

Τα αστέρια τις ομάδας είναι οι τρεις “ξένοι” τους, o Λευκορώσος ακραίος Αντάνοβιτς, ο επίσης ακραίος Αλβανός Γκαζμέντ και ο Ολλανδός διαγώνιος Κλάπβιζκ.

 

Inegοl Belediye BURSA
Φ. ΟΝΟΜΑ ΑΘΛΗΤΗ ΘΕΣΗ ΥΨΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ
1. BAYRAKTAR Berkay Λίμπερο 1.90 1998 Τουρκία
2. CATAL Gökhan Πασαδόρος 1.90 1990 Τουρκία
4. ANTANOVICH Siarhei Ακραίος 1.95 1986 Λευκορωσία
5. BASARAN Ibrahim Ersin Κεντρικός 2.05 1985 Τουρκία
6. ALMAZ Mehmet Κεντρικός 1.98 1984 Τουρκία
7. HACIBEKIROGLU Cansin Κεντρικός 2.00 1987 Τουρκία
8. HUSAJ Gazmend Ακραίος 2.01 1987 Αλβανία
9. TOKAT Anil Ακραίος 1.98 1988 Τουρκία
11. ÇINAR Cansin Κεντρικός 1.98 1990 Τουρκία
12. AYHAN Tunc Διαγώνιος 1.98 1993 Τουρκία
13. KLAPWIJK Niels Διαγώνιος 2.00 1985 Ολλανδία
14. TENDAR Zafer Ceyhun Πασαδόρος 1.87 1987 Τουρκία
17. KIRICI Mustafa Ακραίος 1.93 1982 Τουρκία
19. DENGIN Caner Λίμπερο 1.87 1987 Τουρκία
Προπονητής: Levent ZOROĞLU
Β΄προπονητής: Mustafa Savaş AKKAYA


os12.jpgbe3573_1787362.jpgV111.jpgV1.jpgV011.jpgV01.jpgV.jpgV11.jpgV18.jpgV121.jpg
Βρίσκεστε εδώ: News Challenge Cup Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Ο Ολυμπιακός αρχίζει από την Προύσα την Ευρωπαϊκή του πορεία
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject