Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-06-2013

«Πρώτη φορά που βλέπουμε το λιμάνι» (video)

Rate this item
(0 votes)
Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης μίλησε την webcamera του volleyleague.gr και αναφέρθηκε στην εκδήλωση του ΣΕΠΠΕ, στο μέλλον των Ελλήνων προπονητών, στο οικονομικό αλλά και στην Εθνική ανδρών.

«Ήταν μία όμορφη εκδήλωση. Μετά από αρκετό καιρό τα προβλήματα διχόνοιας που είχαμε σιγά, σιγά φεύγουν από το βόλεϊ. Να συγχαρώ τον ΣΕΠΠΕ για την εξαιρετική επιτυχία και την καλή οργάνωση του σεμιναρίου και της εκδήλωσης των βραβεύσεων, αλλά και τους προπονητές που ήρθαν απ΄ όλη την Ελλάδα για να παρακολουθήσουν το σεμινάριο και να επιμορφωθούν. Πιστεύω πως ο Έλληνας προπονητής μπορεί να παίξει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο και έχει αναλάβει μεγαλύτερη ευθύνη στη νέα εποχή και στα νέα δεδομένα του ερασιτεχνικού και επαγγελματικού επαγγελματισμού που είναι επίσης με μια άλλη μορφή από αυτή που ξέραμε σήμερα. Το μήνυμα είναι σαφές. Προχωράμε ενωμένοι και οι προπονητές δεν πρέπει να φοβηθούν, να πάρουν την ευθύνη που τους αναλογεί. Πρέπει να βοηθήσουν ειδικά στις μικρές ηλικίες. Ξέρουμε πως οι απολαβές τους δεν είναι μεγάλες όπως στο παρελθόν αλλά πρέπει να βγάλουν νέα παιδιά για να μπορέσει το άθλημα να προοδεύσει.

Για το μήνυμα του προέδρου της ΕΟΠΕ Θανάσης Μπελιγράτη «Αχιλλέα κράτα Θερμοπύλες»: «Ήταν ένα μήνυμα του προέδρου. Ήταν θετικό. Είπε και κάτι άλλο πιο μπροστά: Όποιος δεν τιμά το παρελθόν δεν μπορεί να ζήσει το παρόν και να σκέφτεται το μέλλον. Όσο μεγάλη κι αν ήταν η φουρτούνα των 2.5 τελευταίων ετών είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε στο βάθος το λιμάνι. Οσο κι αν είναι μακρυά ίσως στο τέλος τα καταφέρουμε. Τα οικονομικά είναι σε τραγική κατάσταση αλλά δεν είναι πιο δύσκολη απ΄ ότι είναι σε άλλα αθλήματα ή στην ελληνική κοινωνία και πρέπει να επιβιώσουμε».

Για το γηπεδικό πρόβλημα, τις σχολές προπονητών και τις άδειες των διεθνών παικτών: «Το θετικό για μένα είναι ότι ο υπουργός σε κατ΄ ιδίαν συζήτηση μου είπε πως το βόλεϊ είναι από τα αθλήματα που βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Η Πολιτεία μπορεί να μην έχει χρήματα να μας δώσει αλλά θα πρέπει να λύσει ορισμένα ζητήματα που δεν χρειάζονται χρήματα όπως τα γήπεδα, των σχολών προπονητών, των αδειών των προπονητών και των διεθνών παικτών στο να μπορέσουν κάποιοι διεθνείς να πάρουν άδειες».

Για την Εθνική Ανδρών: «Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσουμε τις αποφάσεις μας. Το πρόσημο είναι θετικό από την προσπάθεια μας. Έχουμε κουράγιο να συνεχίσουμε για να κάνουμε την Εθνική ομάδα, την Εθνική όλων των Ελλήνων για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο παγκόσμιο βόλεϊ».

Στη φωτογραφία ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης βραβεύει τον Νίκο Αντωνιάδη.

 

Media

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Ο.ΠΕ. «Πρώτη φορά που βλέπουμε το λιμάνι» (video)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject