Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-10-2013

Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός & ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στα κανάλια Novasports

Rate this item
(0 votes)
Η 2η αγωνιστική της Volley League έρχεται με ντέρμπι στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova το διήμερο 18-19 Οκτωβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League.

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 19:30, ο φιλόδοξος Φοίνικας υποδέχεται στην Σύρο τον νταμπλούχο Ελλάδας Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 16:00 στο κλειστό της Πυλαίας θα διεξαχθεί το ντέρμπι των «Δικέφαλων» ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων έχει ως εξής:

• Παρασκευή 18/10 19:30: Φοίνικας Σύρου - Ολυμπιακός, Novasports 3 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Δημήτρη Ζολώτα

• Σάββατο 19/10 16:00: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Novasports 3 σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα

Επίσης οι φίλοι του βόλεϊ θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link www.novasports.gr/vl-md2 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 2ης αγωνιστικής της Volley League.

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός & ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στα κανάλια Novasports
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject