Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-10-2013

Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Γ.Ε.Παναχαϊκή (19/2, 19.00)

Rate this item
(1 Vote)
Volleyleague
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα υποδεχτεί την Παναχαϊκή στον Έβρο σε ένα από τα ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ. Το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Οκτώβριου 2013 ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έδωσε συνέντευξη Τύπου εν όψει του πρώτου εντός έδρας αγώνα της Volleyleague, με την Παναχαϊκή που θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 19:00 στο Κλειστό γυμναστήριο της πόλης.
Ο πρόεδρος του ΤΑΑΠ Γιάννης Τζίμας, ο προπονητής της ομάδας Σάκης Μουστακίδης και οι παίχτες Ανέστης και Κώστας Δαλακούρας κάλεσαν όλους τους φιλάθλους και το κοινό της πόλης να δώσει βροντερό παρόν στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Σάκης Μουστακίδης: «Ένα καινούριο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει εδώ και μια εβδομάδα. Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής περιόδου, μιας νέας περιόδου, που θέλουμε να είμαστε εξίσου ανταγωνιστικοί, να παίξουμε καλό βόλλεϋ και να κρατήσουμε τα κεκτημένα της περσινής χρονιάς. Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες είναι ενισχυμένες σε σχέση με το περσινό πρωτάθλημα, δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και έχουμε προετοιμαστεί καταλληλα και αγωνιστικά και ψυχολογικά για την καινούρια πρόκληση την οποία έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Ο αυριανός αντίπαλος, δεν θα είναι εύκολος… είναι πρεμιέρα μέσα στην έδρα μας. Θέλω να δείξουμε στον κόσμο πόσο καλή ομάδα είμαστε. Αυτό όμως δεν πρέπει να μας αγχώνει, θα πρέπει να παίξουμε χωρίς άγχος, για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θέλω να τονίσω ότι κανένα ματς δεν κερδίζεται από τον κόσμο κι από την κερκίδα. Πρέπει να παίξουμε… και να παίξουμε τον κάθε πόντο από την αρχή μέχρι το τέλος». Ανέστης Δαλακούρας: «Από αύριο ξεκινάμε τα πρώτα επίσημα ματς στην έδρα μας και θέλουμε να καλέσουμε όλο τον κόσμο της Αλεξανδρούπολης δίπλα μας. Θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, αν και η ομάδα της Παναχαϊκής είναι νεοφώτιστη, αλλά είναι ένα ματς ένα ματς στην έδρα και πρέπει με τη βοήθεια του κόσμου να ξεπεράσουμε το άγχος της πρεμιέρας και να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο και να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε ξεκινήσει πολύ θετικά τη σεζόν, έχουμε περάσει στο final4 του League Cup, κάναμε μια δύσκολη νίκη μέσα στον Άρη με 3-2 και θέλουμε να έχουμε μια ανάλογη συνέχεια, να διατηρήσουμε τα κεκτημένα της περσινής σεζόν κι αν μπορέσουμε να κάνουμε και το κάτι παραπάνω».

Κώστας Δαλακούρας: «Αύριο ξεκινάει ουσιαστικά το πρωτάθλημα με ένα παιχνίδι μέσα στην έδρα μας. Ελπίζω αύριο να κερδίσουμε και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Η προετοιμασία κύλισε ομαλά καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την Παναχαϊκή. Ελπίζουμε το γήπεδο να γεμίσει, να δει ο κόσμος και τις καινούριες κερκίδες και να τις εγκαινιάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Η υπόσχεση για την νέα σεζόν που έδωσε ο Κώστας Δαλακούρας είναι: «Να κρατήσουμε τα περσινά κεκτημένα και μακάρι να μπορέσουμε να κάνουμε και το κάτι παραπάνω».

Η Παναχαϊκή θα δώσει τον πρώτο της εκτός έδρας αγώνα στο πρωτάθλημα. Μετά τη νίκη της επί του Παναθηναϊκού στην Αγυά η Παναχαϊκή θα κάνει την πρώτη εκτός έδρας εξόρμηση. «Θα είναι μία ξεχωριστή εμπειρία για την ομάδα μου. Ο Εθνικός είναι από τις ομάδες που έχουν πολύ υψηλούς στόχους και θα δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας με μία ομάδα που θα κάνει πρωαθλητισμό».

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Γ.Ε.Παναχαϊκή (19/2, 19.00)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject