Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
05-07-2023

Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης Ε.Σ.Α.Π.

Rate this item
(0 votes)
Στη συνεδρίαση της Γενική Συνέλευση της ΕΣΑΠ που έγινε σήμερα Τετάρτη 5/7 στο ξενοδοχείο Coral έγιναν οι ακόλουθες εργασίες:

 

Εγκρίθηκε η αίτηση του Α.Ο.Καλαμάτα 80 στη Volley League περιόδου 2023-24 και όλοι οι σύνεδροι ευχήθηκαν στον εκπρόσωπο του ιστορικόύ μεσσηνιακού συλλόγου Κώστα Βλάσση «καλή θητεία» και μακροημέρευση στην κατηγορία. Είναι η πρώτη φορά που ο Α.Ο.Καλαμάτα 80 θα αγωνιστεί στην επαγγελματική κατηγορία.

 

Αναβλήθηκε για της Γενική Συνέλευση της 31ης Ιουλίου 2023 η αίτηση της ΑΕΚ για συμμετοχή  στη Volley League περιόδου 2023-24.

 

Εγκρίθηκαν ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός της διαχειριστικής περιόδου 2022-23 και απαλλάχθηκαν τα μέλη του ΔΣ από πάσα ευθύνη.

 

Ψηφίστηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός της διαχειριστικής περιόδου 2023-24.

 

Καλύφθηκαν οι κενές θέσεις στο νέο Δ.Σ. της ΕΣΑΠ: Τη θέση του Α αντιπροέδρου ανέλαβε ο πρόεδρος του ΤΑΑ Άθλος Ορεστιάδας Γιώργος Τσολακίδης και τη θέση του ταμία ο πρόεδρος του ΤΑΑ Πηγάσου Πολίχνης Γιώργος Διονάς.

 

Εγκρίθηκε η νέα θητεία της Επιτροπής Πρωταθλήματος χωρίς να γίνουν αλλαγές στη σύνθεση της.

 

Νέα εκπρόσωπος του ΤΑΑ Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ήταν η νέα πρόεδρος και νομικός Δώρα Καρτάνου στην οποία όλοι οι συνάδελφοι της ευχήθηκαν επιτυχημένη θητεία και καλή επιτυχία στο έργο της.

 

Ο εκπρόσωπος του Α.Ο.Καλαμάτα 80 Κώστας Βλάσης δεσμεύτηκε να διερευνήσει το ενδεχόμενο η κλήρωση του πρωταθλήματος 2023-24 να γίνει στην Καλαμάτα στο διάστημα από 25/8 έως 5/9.

 

Ανακοινώθηκε η απόκτηση δεύτερου συστήματος Video Check με 19 κάμερες που θα αναβαθμίσει την ποιότητα των αγώνων του πρωταθλήματος.

 

Συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα των ΤΑΑ, θέματα μάρκετινγκ, προβολής, social media και γραφείου Τύπου.

 

Έγινε απολογισμός των μεταδόσεων Live Streaming για τη σεζόν 2022-23 και έγινε ενημέρωση για τις διαπραγματεύσεις με την ΕΡΤ για τη σεζόν 2023-24.

 

Επιβεβαιώθηκε η θέση της ΕΣΑΠ για πέντε ξένους από την περίοδο 2024-25 στην περίπτωση που οι ομάδες στην κατηγορία αυξηθούν από 10 σε 12.

 

Αποφασίστηκε να γίνει το Σούπερ Καπ μεταξύ του πρωταθλητή Ολυμπιακού και του κυπελλούχου ΠΑΟΚ σε συνδιοργάνωση με την ΕΟΠΕ.

 

Αποφασίστηκε ως προτεινόμενη ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος Volley League 2023-24 η 28η Οκτωβρίου 2023.

 

Έγινε πρώτη συζήτηση για το σύστημα διεξαγωγής του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς 2023-24 με δεδομένο πως πρέπει να προσαρμοστεί στο πιεσμένο αγωνιστικό πρόγραμμα της σεζόν 2023-24 λόγω Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι το 2024 και λόγω της απόφασης FIVB-CEV να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα μέχρι 28/4/24.

 

Συζητήθηκαν οι σχέσεις της ΕΣΑΠ με την ΕΟΠΕ, τον ΠΑΣΑΠ και τους διαιτητές.

 

Συζητήθηκαν θέματα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ενόψει της κατάθεσης των φακέλων για τη σεζόν 2023-24.

 

Επόμενη Γ.Σ. θα γίνει στις 31 Ιουλίου 2023.

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης Ε.Σ.Α.Π.
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject